Gratis levering vanaf €50. Lees meer
Veilig betalen.
Ontvang Club-voordelen. Ontdek
NL

25 feb. 2019 - Make-up

Je nagels lakken in 1-2-3 ? Nail it like a pro !

Je nagels lakken in 1-2-3 ? Nail it like a pro !

Voorbereiding is álles, zeker wanneer je perfect gelakte nagels als resultaat wilt. Met dit stappenplan heb je én een goede basisverzorging én prachtig gelakte nagels:

Stap 1: Maak je handen goed schoon met een reinigende en verzorgende handzeep die je huid niet enkel zijdezacht laat aanvoelen, maar haar ook beschermt tegen uitdrogen. Zoals bijvoorbeeld de Froya Hand Soap, verrijkt met een heerlijke geur die je de sfeer van het Hoge Noorden laat ervaren!

Stap 2: Verzorg je handen met Mylènes Hand Scrub, een handig product met een drievoudige, weldadige werking: reiniging, scrub en verzorging in één beweging!

Stap 3: Na het reinigen van je handen, gaat de verzorging ervan verder. Mylènes Handbalsem verzorgt je handen én beschermt ze tegelijk tegen vroegtijdige huidveroudering dankzij de uv-filters.

Stap 4: Tijd om je nagels onder handen te nemen! Maak eerst alle nagels grondig schoon met onze nagellakremover om er zeker van te zijn dat er geen restjes oude nagellak achterblijven.

Stap 5: Gebruik transparante basislak en nagelverharder die je nagels beschermt, verstevigt en vergeling tegengaat. Zo is de Nail Hardner 2-in-1 efficiënt tegen dunne, breekbare en splijtende nagels. Laat de ze 10 minuten drogen voor je naar de volgende stap gaat.

Stap 6: Nu wordt het echt leuk! Welke kleur nagellak ga jij kiezen? Ga je voor een felle opvallende kleur of toch liever een wat neutralere? Lak al je nagels en laat ze 15 minuten drogen.

Stap 7: Eindig met een top coat: ga je voor een matte look of toch een shiny top coat om je nagels nog meer op te laten vallen? Dit is de finishing touch!

 

 

 

Carla Reinacher

Carla Reinacher

Product Expert Beauty Academy