Gratis levering vanaf €50. Lees meer
Veilig betalen.
Ontvang Club-voordelen. Ontdek
NL

22 mei. 2019 - Stories

Hommage aan de Mylène-homeparty!

Hommage aan de Mylène-homeparty!

Van keukengerei en juwelen tot kleren en cosmetica: de homeparty is een succesformule waarop de tijd geen vat lijkt te hebben. Als een van de voorlopers draait Mylène al meer dan een halve eeuw mee in het ‘circuit’.

 

 

Succesverhaal zonder einde

Het huis-aan-huisconcept werd populair vanaf de jaren 50 van de vorige eeuw. Dat de formule zelfs in digitale tijden nog een voltreffer is, hoeft niet te verbazen. Een Mylène-homeparty biedt alleen maar voordelen. Je krijgt professioneel en persoonlijk advies in een ontspannen sfeer. Je ontdekt kwaliteitsvolle producten, die je allemaal mag uitproberen zonder addertjes onder het gras. En je praat ondertussen gezellig bij met mensen bij wie jij je prettig voelt.

Liever samen dan solo

Voor Mylène staat de kwaliteit van de producten voorop – zónder de sociale component te verwaarlozen. Want we hebben meer dan ooit nood aan belevenisvolle momenten om te ontsnappen aan de sleur en de waan van de dag. Om écht contact te hebben in plaats van virtueel. Om dingen te zien, voelen en ruiken, en om ervaringen te delen. Daarin schuilt veel groter geluk dan in vluchtige connecties en onpersoonlijke commerce.

Tijd voor jezelf en anderen

Met de producten van Mylène voel je je goed in je vel. Ze laten je stralen en krikken je zelfvertrouwen op. Goed voor de buitenkant én de binnenkant dus. Bovendien maken ze je het leven gemakkelijker. Zo hou je meer tijd over om door te brengen met de mensen die je lief zijn – op een Mylène-homeparty bijvoorbeeld.

Haal Mylène in huis

Zin gekregen om een Mylène-homeparty te organiseren? Dat doe je in 4 simpele stappen:

  1. Vind online een consulent(e) in je buurt en kies een thema of workshop.
  2. Prik een datum en nodig vriend(inn)en uit.
  3. Gebruik de handige partyplanner.
  4. Deel wensenlijstjes uit aan wie er niet bij kan zijn.

Zet de bubbels alvast koud!

Organiseer een homeparty
Isabelle Goris

Isabelle Goris

Brand Manager