Gratis levering vanaf €50. Lees meer
Veilig betalen.
Ontvang Club-voordelen. Ontdek
NL

10 jul. 2018 - Haarverzorging

HAPPY HAIR WITH ABY OIL!

HAPPY HAIR WITH ABY OIL!

In onze zoektocht naar een gezonder leven grijpen we steeds vaker terug naar natuurlijke ingrediënten. Een behoefte die zich in ons voedingspatroon vertaalt, maar ook in onze verzorgingsrituelen. Een gezonde, stralende huid en een kapsel dat monden doet openvallen van jaloezie, dat willen we toch allemaal? We doen daarbij maar al te graag beroep op de wetenschap en haar steeds groeiende kennis in plantaardige stoffen.

 

Onbekend maakt onbemind

Jojobaolie en arganolie zeggen je waarschijnlijk wel iets, maar heb je ook al gehoord van Abyssinian-olie? Deze Afrikaanse wonderolie is – verrassend genoeg - nog zó onbekend bij het grote publiek, dat het misschien wel één van de best bewaarde geheimen in de hedendaagse huid- en haarverzorging is. Hoog tijd om dit beauty-mysterie te ontrafelen, dachten we bij Mylène! Want, jawel, dit geheime ingrediënt wordt ook in ons laboratorium liefdevol gekoesterd én vormt de basis van twee van onze haarproducten.

Abyssinian-olie wordt onttrokken uit de Crambe Abyssinica, een plant die op grote hoogtes tot wel 2.500 meter groeit in het zonover­goten Afrikaanse hoogland. Deze plant kan groeien tijdens het droge seizoen omdat ze zeer weinig wa­ter nodig heeft. Voor de Afrikaanse boeren betekent dit opbrengsten in een seizoen waarin ze anders bijna niets kunnen verdienen door de warmte van de zon en de bijhorende droogte. Bovendien blijven de diep groeiende wortels van de plant ook na de oogst in de grond zitten en dienen ze als voeding voor nieuwe beplanting in het nakomende regenseizoen. Een dubbele opbrengst voor de Afrikaanse boeren! Abyssinian-olie is bijgevolg erg duurzaam en draagt bij tot de economische ontwikkeling van Centraal-Afrika.

Haarverzorging

Haar dat snel vet wordt? Of juist extreem droog aanvoelt? Lokken die beschadigd zijn? Ontembare krullen? Mylène geeft ook om je haar, en dat uit zich in kwalitatieve shampoos (Mild, Repair, Silver Expert, Balance, Scalp Care), verzorgingsproducten (Soft & Straight Balm, Hair Care Extreme, Nourishing Mask, Leave-in conditioner) en stylingproducten (Styling Clay, Easy Fix, Volumizer, Protect & Style) voor elk type kapsel.

Magic is in the (h)air!

En, echt waar, Abyssinian-olie is ook bijzonder voedzaam voor ons haar! Meet Aby Oil:

  • Abyssinianolie is 100% organisch, natuurlijk en niet-genetisch gemodifieerd.
  • Het is een zeer stabiele olie, met een speciaal vetzuurprofiel dat een mooie glans op je haren nalaat en de doorkambaarheid van je haren verbetert.
  • Abysinnianolie is rijk aan onverzadigde vetzuren en zit boordevol vitamines en mineralen, wat zorgt voor een extra verzorging van je haren tot diep in de wortels.
  • Deze olie heeft filmvormende eigenschappen en beschermt je hoofdhuid zo op een natuurlijke wijze tegen irritaties.

Wil je deze Afrikaanse weldaad aan den lijven - euh… haar - ondervinden? Ontdek dan Mylènes Soft & Straight Balm en Hair Cream Extreme: twee verzorgende en conditionerende haarproducten met Abyssinian-olie als basis. Benieuwd naar ons hele gamma haarverzorging – en styling? Een Mylène Beauty-consulente kan je er tijdens een fijne homeparty alles over vertellen!

Ann Bovy

Ann Bovy

Product Manager Beauty