Gratis levering vanaf €50. Lees meer
Veilig betalen.
Ontvang Club-voordelen. Ontdek
NL

14 aug. 2019 - Gelaatsverzorging

Gezichtsverzorging op maat van jouw gelaat!

Gezichtsverzorging op maat van jouw gelaat!

Het belang van een correcte gelaatsverzorging wordt helaas vaak onderschat. Let’s face it, je gezicht reinigen en verzorgen lijkt misschien de meest makkelijke stap in je dagelijkse beautyritueel, lang niet iedereen doet het op de juiste manier… Wil je je gezichtsverzorging goed aanpakken?

Verzorging voor elke leeftijd

We weten allemaal dat verouderen onvermijdelijk is. En wanneer we ouder worden, verandert ook onze huid. Zo ontstaan er huidverkleuringen en onregelmatigheden, de huid wordt dunner en droger en verliest zijn elasticiteit. Gelukkig heeft Mylène het juiste beauty-advies aangepast aan jouw specifieke huidleeftijd.

ANTI-AGING OP JOUW MAAT

Houd van je huid

Psst! Wist je dat ook het correct reinigen van je gezicht bijdraagt aan een stralende huid? Goed reinigen en verzorgen, ook wanneer je weinig of geen make-up gebruikt, is een must! Wil je graag weten welke reinigingsproducten bij jouw huidtype passen?

GELAATSVERZORGING OP JOUW MAAT

FACE (MASK) IT

Eén keertje per week een masker of gelaatspeeling/scrub aanbrengen is geen overbodige luxe om een mooi velletje te bekomen! Last van een droge huid, glimmende T-zone of schrale vlekjes in je gezicht? Mylène heeft het beste gezichtsmasker voor jouw specifieke huidprobleem.

GELAATSMASKER OP JOUW MAAT