Gratis levering vanaf €50. Lees meer
Veilig betalen.
Ontvang Club-voordelen. Ontdek
NL

14 okt. 2019 - Stories

Gastvrouw op een Mylène-party? Sleep je cadeautjes in de wacht!

Gastvrouw op een Mylène-party? Sleep je cadeautjes in de wacht!

Al eens een Mylène-party georganiseerd? De gastvrouw of -heer leggen we graag extra in de watten. We verwennen je met heel wat originele geschenken. Daarbovenop ontvang je natuurlijk een percentage aan Mylène-producten naar keuze, afhankelijk van de verkoop op je party. Hoe meer bestellingen tijdens je party, hoe meer cadeaus je dus krijgt. Je consulent(e) legt je er graag alles over uit. Momenteel hebben we voor onze geliefde gastvrouwen en -heren de fleurige Strelitziacollectie met Afrikaanse toets in petto.

Strelitzia Body Perfume: Fris en fruitig door het leven

Strelitzia Body Perfume: Fris en fruitig door het leven

Dankzij de paradijselijk mooie bloemen krijgt de Afrikaanse plant Strelitzia ook weleens de naam ‘bird of paradise’, oftewel ‘paradijsvogelplant’. De kleuren en geuren van deze exotische blikvanger vormen de basis van het Strelitzia Body Perfume voor een paradijselijke geurbeleving op je lichaam. Na het douchen ’s ochtends een extra oppeppertje nodig? Verstuif deze heerlijke, aromatische Body Spray op je lichaam. Het verkwikkende parfum van sinaasappel en gember geeft je dat extra energieshot om de dag vrolijk en fris te beginnen. Maak je ochtendritueel compleet met een intense verzorging voor je gelaat. Op warme dagen zorgt het Strelitzia Body Perfume trouwens ook voor een heerlijke, koele sensatie op je huid. Wie heeft er koffie nodig als je met Strelitzia wakker kunt worden?

Strelitzia Hand Wash: Streelzachte handen

Strelitzia Hand Wash: Streelzachte handen

Douchen, koken, op je pc tokkelen op kantoor, schoonmaken, afwassen, door de regen lopen, … Je handen zijn voortdurend in de weer en worden de hele dag door aan wisselende omstandigheden blootgesteld. Geen slecht idee dus om hen te pamperen! De Strelitzia Hand Wash doet wonderen voor de handen van bezige bijtjes (en eigenlijk voor iedereen die zijn of haar handen graag eens verwent). Deze mild reinigende en verzorgende handzeep maakt je huid streelzacht en beschermt je handen tegen uitdrogen. Ideaal om ook tijdens de koude winterdagen nog steeds met fluweelzachte handen door het leven te gaan. Bovendien maakt het heerlijke parfum je humeur helemaal blij. Win-win!

Strelitzia Shower Oil: African style

Strelitzia Shower Oil: African style

In geuren en kleuren leven is jou op het lijf geschreven? Positieve vibes zijn jouw mantra? Dan is de Strelitzia Shower Oil samen met de Soft touch spons jouw winning team onder de douche. De doucheolie met de levendige geur van sinaasappel en gember verandert tijdens het wassen in een schuimende melk die je huid mild reinigt. Dankzij macadamianootolie, katoenzaadolie, sojaolie en squalaan voelt je huid na het douchen aan als zijde. De zachte spons zorgt voor een extra sensatie en verwijdert heel mild dode huidcellen, waardoor je huid gaat stralen. De exotische geur en het bontgekleurde flesje laten je genieten van de Afrikaanse uitbundigheid. Tropisch douchen noemen we dat.

Strelitzia Allesreiniger Spray: Happy house, happy life

Strelitzia Allesreiniger Spray: Happy house, happy life

De smaak van Strelitzia te pakken en wil je ook je huis onderdompelen in dat happy sfeertje? De Strelitzia Allesreiniger Spray is de geschikte kandidaat om je alledaagse poetsritueel te laten proeven van de African vibes en je huis in heerlijke geuren en kleuren te doen baden. De universele allesreiniger met sterk vuiloplossend en kalkbindend vermogen zorgt voor een efficiënt en streeploos resultaat. Zijn kracht: de efficiënte formule met natuurlijke tensiden waardoor er makkelijk schuim gevormd wordt. Met het duo kwalitatieve poetsdoeken Sky Blue dat deze schoonmaakheld vergezelt, is de klus zo geklaard. Happy house, happy life!

Ook zin om gastvrouw of -heer te spelen op een gezellige party bij je thuis en van de Strelitziaproducten te kunnen genieten? Spreek je Mylène-consulent(e) dan zeker aan en vraag hem/haar naar de voorwaarden. Nog geen vaste consulent(e)? Vind een consulent(e) in jouw buurt met onze consulentenfinder.