Gratis levering vanaf €50. Lees meer
Veilig betalen.
Ontvang Club-voordelen. Ontdek
NL

08 okt. 2017 - Stories

Gastvrouw op een Mylène homeparty: niets dan voordelen!

Gastvrouw op een Mylène homeparty: niets dan voordelen!

Iedereen heeft het altijd maar druk, druk, druk. We hollen steeds van hier naar daar en zelfs op momenten dat we ons kunnen ontspannen, maken we het onszelf soms nóg moeilijk. Snel die nieuwe jurk nog strijken, kijken of je haar wel goed zit, hopen dat het verkeer meezit zodat je niet te laat komt op dat afspraakje, ... STOP! Wat dacht je van een gezellige Mylène-homeparty met vriendinnen bij je thuis? Wist je dat je als gastvrouw of gastheer op een party extra in de watten wordt gelegd? Naast een avond fun met vrienden krijg je exclusieve producten en cadeaus van Mylène! Volgende dames hebben de stap gezet en zijn alvast erg enthousiast. Hun getuigenissen:

‘Gastvrouw zijn voelt als een verjaardagsfeest: zoveel cadeautjes!’

‘Eerlijk? Op voorhand had ik een beetje stress om zélf een Mylène-party bij me thuis te organiseren. Maar omdat ik al enkele keren van de partij was op een Mylène-avond bij mijn vriendin Lieze, wilde ik het toch proberen. Een top-ervaring! Samen met Liezes consulente beslisten we om de workshop ‘Fun in the sun!’ te organiseren, een korte thema-demo waarbij je alles leert over een optimale bescherming tegen de zon. Iets waar mijn vriendinnen wel oren naar zouden hebben, vermoedde ik. En, ja hoor: ze waren meteen dolenthousiast en die avond waren we dan ook met een groepje van 10 vriendinnen. Mijn consulente was wat vroeger bij me, zodat zij netjes haar voorbereidingen kon doen en me uitleggen hoe de avond zou verlopen. Ik kon op voorhand ook al enkele producten uitproberen, wat erg leuk was.

Omdat ik mijn vriendinnen bij me thuis had uitgenodigd, mocht ik een mooi cadeau uitzoeken, en daarbovenop mocht ik naar wens ook nog enkele gratis producten extra uitkiezen. Als gastvrouw werd ik echt extra in de watten gelegd, het voelde een beetje als een verjaardag, zoveel cadeautjes! Mijn volgende party heb ik inmiddels ook al vastgelegd, zo leuk was het! Aan wie twijfelt om een Homeparty te organiseren, zou ik zeggen: informeer eens naar de mogelijkheden bij een Mylène-consulente in je buurt en probeer het gewoon een keer. Wedden dat je even enthousiast zal zijn?’

Voor Ellen, 40 jaar, was haar eerste ervaring als gastvrouw een succes. Haar volgende Mylène-homeparty staat alvast gepland!​​​​​​​

 

‘Wat is er leuker dan gezellig bijbabbelen met een hapje, drankje en heel wat leuke producten erbij?’

‘Om de 5 à 6 maanden organiseer ik weleens een Mylène homeparty voor mijn vriendinnen. Meestal laat ik deze doorgaan op een vrijdagavond. Wat is er leuker dan met vriendinnen thuis gezellig bijbabbelen in een ongedwongen sfeer, met een hapje en een drankje bij en een heleboel producten om uit te testen? Onlangs organiseerde ik samen met mijn vaste Mylène-consulente een make-upworkshop, waarbij zij ons stap per stap leerde om onze favoriete look aan te brengen. Een echte doe-workshop dus, met veel praktische tips & tricks: net zoals die fijne ‘How to?’-tutorials die je online vindt! Bleek dat mijn vriendinnen en ik trouwens nog heel wat konden bijleren over make-up! Achteraf zagen we er als echte diva’s uit perfect om daarna met de hele bende op stap te gaan tot in de vroege uurtjes!’

Joke, 28 jaar, nodigt haar vriendinnen al 3 jaar van tijd tot tijd uit op een Mylène-avondje bij haar thuis.

 

‘Een Beauty- of Home-party aanvullen met een workshop over accessoires & juwelen lijkt me ge-wel-dig!’

'De homeparty's van Mylène zijn voor mij een ware verademing. Na een hectische dag gezellig thuisblijven en m’n vriendinnen allemaal naar me toe laten komen: gewoonweg heerlijk!

Het enige wat ik nog hoef te doen – met veel plezier! – is hen wat te drinken voorschotelen. Voor de rest is het: heerlijk relaxen, bijkletsen, alles uitproberen tijdens een interactieve workshop, persoonlijk advies krijgen en interessante tips & tricks over nieuwe producten met elkaar delen, ... En als kers op de taart: leuke cadeautjes voor mij! Alleen maar voordelen: wat wil je nog meer?

Bovendien vraag ik mijn vriendinnen geregeld of ze zelf ook nog een vriendin meenemen. Zo leer ik steeds weer nieuwe mensen kennen. Ik was al helemaal overtuigd van Mylènes productgamma en de kwaliteit ervan. Maar wat de party's nog leuker kan maken en waarop ik nauwelijks kan wachten? De nieuwe Style-artikelen natuurlijk. Een avondje Beauty of Home aanvullen met een workshop over de leukste accessoires en juwelen lijkt me echt helemaal het einde! Misschien zie ik jou binnenkort wel op mijn volgende party!'

Brenda, 35 jaar, organiseert sinds 6 jaar Mylène-homeparty’s en kijkt ernaar uit om ook het Style-gamma te ontdekken!

 

 

Overtuigd van het plezier en de voordelen die een Mylène homeparty jou als gastvrouw/-heer biedt? Klik dan hier om een consulent(e) in je buurt te vinden.

Wil je eerst nog eens kort en bondig alle informatie over het organiseren van een homeparty bij je thuis op een rijtje, (her)lees dan in deze blog welke 4 eenvoudige stappen leiden naar een gezellige Mylène-avond voor jezelf en je vriendinnen.

 De Mylène-workshops zijn een voltreffer, het hele jaar door. Combineer met een lekker drankje en zet je leukste foto’s op de sociale media met de hashtags #samenmooier #myleneparty. Wie weet win jij wel een mooi verwenpakket!

 

Isabelle Goris

Isabelle Goris

Brand Manager