Gratis levering vanaf €50. Lees meer
Veilig betalen.
Ontvang Club-voordelen. Ontdek
NL

26 mei. 2019 - Style

Find your Mylène it-bag!

Find your Mylène it-bag!

Weet je nog niet goed in welke it-bag je komend seizoen moet investeren? Of twijfel je welke handtas het meest geschikt is voor welke gelegenheid? Mylène zet haar it-bags graag voor je op een rij. Find yours!

 

 

DAILY it-bag

DAILY it-bag

Voor je vrijetijd heb je een tas nodig waarin je meer kwijt kan dan je essentials. Caroline en Sofia zijn heerlijk grote en bovenal fashionable tassen. Perfect voor een namiddagje shoppen met je vriendinnen, of om rond te kuieren in de stad. Op zoek naar een compacte tas waarin je toch veel kwijt kan? Ga dan voor Louise: een stoere bucket handtas met afneembare schouderriem.

POSH it-bag

POSH it-bag

Elegantie troef met Paola, Valentina en Audrey. Deze tassen zijn je ultieme metgezel voor een chic feestje, businesslunch of romantische date.

WORK it-bag

WORK it-bag

Voor je werk kies je het best een professionele look. Neem niet je hele hebben en houden mee. De noodzakelijkheden volstaan, zoals je tablet bijvoorbeeld. Maak kennis met je nieuwe collega's: Jane, Isabella en Lizzy!

STYLE-TIP Doe op Pinterest en Instagram inspiratie op om je look af te stemmen op jouw favoriete it-bag!

Lijkt één van bovenstaande tassen jouw gedroomde it-bag, maar vind je ze niet meteen terug op onze webshop onder de categorie Style? Niet getreurd, dat wil gelukkig niet zeggen dat deze handtas er niet meer is. Wél dat je hun prachtige designs en uitgekiende functionaliteiten helemaal zelf kan ontdekken tijdens een homeparty bij je thuis. Hoog tijd dus om een Style-volle girls’ night in te organiseren en je meest fashionista-vriendinnen uit te nodigen: zo kunnen jullie samen beslissen welke it bag voor wie bestemd is!

Shop handtassen
Sofie Hendrickx

Sofie Hendrickx

Product Manager Style