Gratis levering vanaf €50. Lees meer
Veilig betalen.
Ontvang Club-voordelen. Ontdek
NL

02 okt. 2018 - Make-up

Subtiel stralen: een zachte feestmake-up in 1-2-3

Subtiel stralen: een zachte feestmake-up in 1-2-3

Een jonge, feestelijke make-uplook die niet te heftig is, maar toch een stralend resultaat geeft: Special Olympics-model Femke had exact in haar hoofd hoe ze opgemaakt wilde worden voor haar 21ste verjaardagsfeest. En zo geschiedde. Ons kersverse Mylène-model kreeg een subtiele, zachte feestlook die haar liet schitteren op haar dag!

 

Copy the look

  1. Reinig (Micellair Water) en scrub (Detox Face Scrub) je gelaat op voorhand.
  2. Breng vervolgens de Detox Face Cream aan. Deze crème is geschikt voor elk huidtype, is rijk aan antioxidanten en bevat een zonnefilter.
  3. Met de Magic Cream geef je je huid vervolgens een frisse uitstraling met een licht bronzing-effect.
  4. Poeder je gezicht af met de 7 Second Make-up. Dit compactpoeder heeft twee functies: extra fixatie en het matteert de huid.
  5. Voor wat extra kleur in je gelaat breng je de Blush New York aan.
  6. Heb je van jezelf al volle wenkbrauwen, dan volstaat het ze te borstelen en de vorm te fixeren met het waxgedeelte van het wenkbrauwpotlood. Iets minder volle wenkbrauwen? Teken ze dan eerst wat bij met ditzelfde potlood.
  7. Met het Pro Palette Rose creëer je een mooie, frisse oogschaduwlook. Breng eerst de matte roze kleur aan over het bewegend ooglid en vervolgens de donkere kleur in de arcadeboog. Wil je nog wat extra glans? Dan is de roze glanskleur mooi als highlighter onder de wenkbrauw en in je binnenste ooghoek.
  8. Om nog wat extra contrast te brengen, zet je wat eyeliner acier aan tegen de wimperrand.
  9. Geef je wimpers een laagje mascara.
  10. Kies tot slot een natuurlijke tint voor je lippen (Lip Crayon Rose).

Et voilà: in amper tien stappen heb jij deze stijlvolle, jonge feestmake-up van onze Special Olympics-atlete ook bij jezelf aangebracht! Snel nog een  partyproof kapsel opzoeken op Pinterest of Instagram en… klaar! Ga je met de stijltang aan de slag? Bescherm je haar dan met de Protect & Styl-spray. Je kapsel fixeren doe je met de Strong Fix-haarlak.

Psst: geef jouw party-outfit en feestmake-up extra cachet met een bijpassend juweeltje en handtas!

Bevalt deze make-uplook je? Bekijk dan zeker ook onze andere ‘How to?’-tutorials waar we stap voor stap uitleggen hoe je de After Dark Look en de Classy Nude Look aanbrengt. Natuurlijk kan je al deze make-uplooks ook persoonlijk aangeleerd krijgen wanneer je thuis een homeparty organiseert: zo kunnen jij en je vriendinnen daarna meteen op stap gaan!

 

* Met dank aan de #supermodels van Special Olympics. Meer weten? Lees hier alles over de #lovely story van Mylène & Special Olympics.

Carla Reinacher

Carla Reinacher

Product Expert Beauty Academy