Gratis levering vanaf €50. Lees meer
Veilig betalen.
Ontvang Club-voordelen. Ontdek
NL

12 jun. 2018 - Sfeer & Interieur

Eerste hulp bij slaapproblemen ZZZZZZ!

Eerste hulp bij slaapproblemen ZZZZZZ!

Kan je de slaap maar moeilijk vatten? Gedaan met slapeloze nachten en boze dromen! Dankzij Mylènes Pillow Sprays droom jij vanaf nu heerlijk weg in bed en zijn slaapproblemen verleden tijd. Inne Gielens, Product Manager Home, vertelt meer over de kracht achter dit product.

Continu ‘ON’

‘In een wereld waarin iedereen continu ‘ON’ is, hebben alsmaar meer mensen moeite met het inslapen’, zegt Inne. ‘We hebben deze sprays dan ook ontwikkeld om je sneller tot rust te helpen komen, zodat iedereen kan genieten van een goede nachtrust en slaapproblemen op een natuurlijke manier de kiem worden ingesmoord.’

 

De kracht van essentiële oliën

‘Bij het bezoeken van beurzen wordt telkens weer bevestigd dat selfcare nog steeds een hot item is en dat mensen meer en meer interesse tonen in aromatherapie en de kracht van essentiële oliën’, aldus Inne. ‘Tegelijk kampen meer en meer mensen met slaapproblemen. De Pillow Sprays van Mylène zijn een unieke samenstelling van verschillende essentiële oliën die ontspanning stimuleren.*’

 

"Tegelijk kampen meer en meer mensen met slaapproblemen. De Pillow Sprays van Mylène zijn een unieke samenstelling van verschillende essentiële oliën die ontspanning stimuleren.*"

Inne Gielens - Product Manager Home

 

‘De Imagine Pillow Spray is een relaxerende spray op basis van oliën van bergamot en citrus met een verfijnd parfum van musk, groene planten en citrusvruchten. Oliën van patchoeli, eucalyptus, sinaasappel en cederhout vormen dan weer de basis voor de Senses Pillow Spray, die een frisse bloemengeur met fruitige noten heeft. De gebruikte essentiële oliën zijn één voor één geselecteerd voor het tot rust brengen van het lichaam: ze helpen sneller je lichaam sneller te ontspannen en vergemakkelijken het inslapen. Het gebruik van de Pillow Sprays is erg eenvoudig en de naam zegt het eigenlijk al:  je sprayt hem op je hoofdkussen en laat hem even vervliegen. That’s it! Bovendien laat de Pillow Spray geen sporen na op de lakens. Handig, toch?

NIEUW Interieurgeuren

 

Creëer de sfeer in huis die jíj wilt, waar en wanneer je dat wilt met onze geurkaarsen in gefumeerd glas en onze gekende geurstokjes en –sprays. Ga voor eenzelfde geursensatie in je favoriete kamers of combineer er lustig op los: laat ze je geest verrijken en droom heerlijk weg! Kies uit Frøya, Caribou, Eivissa, Hammam of Natural Garden. Onze interieurparfums zorgen trouwens niet alleen voor een langdurige frisheid, ze lenen zich ook perfect als decoratief element!

Wil je onze Pillow Sprays graag zelf eens testen en je favoriete geurtje kiezen? Ontdek ze samen met onze andere interieurparfums op een cosy homeparty bij je thuis! Wist je trouwens dat een uitgeruste, productieve dag de nacht ervóór al begint? Volledig ontspannen in bed kruipen is hiervoor een must. Hoe je dat doet, leert Mylène je hier. Slaap zacht!

*Let op: dit product is niet aangewezen voor baby’s, zwangere vrouwen en epileptici.

Paul Willems

Paul Willems

Product Expert Home Academy