Gratis levering vanaf €50. Lees meer
Veilig betalen.
Ontvang Club-voordelen. Ontdek
NL

06 aug. 2017 - Stories

Een homeparty of doe-workshop op je Mylène-avond?

Een homeparty of doe-workshop op je Mylène-avond?

Je hebt een vraag over Home of Beauty, bent op zoek naar een nieuw verzorgingsproduct of wilt tips over make-up. Kies je dan een homeparty of liever een workshop voor je Mylène-avond? Om jouw keuze makkelijk te maken, zetten we hier onze verschillende party’s op een rij!

Mylène-homeparty

Na meer dan vijftig jaar zijn onze homeparty’s een begrip. De kracht erachter? Onze consulenten! Zij delen met jou dé truc voor gezond haar, de oplossing voor acne en het beste make-upadvies. Of, als je huis een opfrisbeurt kan gebruiken, vertellen zij je welk redmiddel de vlekken uit je lievelingsjurk haalt en wat dé truc is om je laminaatvloer grondig te reinigen. Sit back and relax!

 

Wat mag je verwachten tijdens een Mylène-party?

 • Je mag alle Beauty-producten smeren, ruiken en proberen.
 • Je mag alle Home-producten voelen, ruiken en testen.
 • Je krijgt persoonlijk advies van de consulent(e).
 • Je deelt slimme tips en tricks met je vrienden.

 

Mylène-workshops

Ga je liever direct zelf aan de slag met onze producten? Dan is een Mylène-workshop bij jou thuis echt iets voor jou! Onze consulent(e) begeleidt jou en je gasten zodat iedereen het beste resultaat kan bereiken. Kies jouw Beauty- of Home-workshop!

 

Een greep uit onze Beauty-workshops:

 • Love your skin! - Je huid verdient een verzorging op maat. Hoe? Dat ga je zelf ervaren!
 • Fun in the sun - Ga zonder zorgen de zomer (en de zon) tegemoet. Zo word je helemaal summerproof!
 • 1-2-3-Ready! - Haal het mooiste uit jezelf, ook als de tijd dringt. Snelle make-uptips met maximaal resultaat.
 • Summerparty - Ga aan de slag met de beautytoppers van Mylène. Get ready to party!

 

Summertime! Tijdens onze Beauty Summerparty beleef jij een zalige zomerdag van zonsopkomst tot zonsondergang. Daarbij vergezelt Mylène je met tal van heerlijke kwaliteitsproducten die je van kop tot teen verzorgen en verwennen. Je gelaat, je lichaam, je haar, … ze verdienen immers allemaal een goede verzorging op maat, en dat geldt des te meer tijdens de zomermaanden. Tijdens deze workshop maak je ook kennis met onze Eivissa-collectie. Deze zomercollectie, die de Catalaanse naam voor het eiland draagt, omvat alles om je lichaam en geest helemaal summerproof te krijgen én te houden.

 

Of, een greep uit onze Home-workshops:

 • Super(wo)man can! - Voor al wie weinig tijd heeft en meteen resultaat wil zien: een snelle make-over voor jou en je huis!
 • Pimp your bathroom! - Hoe tover je jouw badkamer om in een stijlvolle spa?
 • Fresh up-party - Maak van je huis een thuis: zo word jij een echte was- en geurexpert die alle kneepjes van het vak kent.
 • Summerparty - Echt zorgeloos genieten van de zomer kan pas wanneer je huis volledig op orde is. Zo ben je ineens summer ready!

 

Summertime! Dat betekent: de dagdagelijkse beslommeringen en verplichtingen even loslaten, wat extra qualitytime voor jezelf en je geliefden, zorgeloos genieten van het mooie weer en terrasjes… Kortom, volop profiteren van je vrije dagen! Dan staat je hoofd vast niet naar allerlei huishoudelijke klusjes! Helaas: willen we met een gerust hart de deur achter ons dicht kunnen trekken alvorens op reis te vertrekken, dan hebben we toch graag dat het huis er zo netjes mogelijk bij ligt. Al was het maar om de thuiskomst achteraf iets minder pijnlijk te maken. Maar ook wie deze zomer gewoon gezellig thuisblijft, doet dat het liefst in een schoon huis met een verzorgd terras en dito tuin. Welke plannen we ook hebben: het is summertime en als we dan toch de handen uit de mouwen moeten steken, willen we snel en efficiënt te werk gaan. Hoog tijd voor Mylènes Summerparty! Daarin leer je alles over onze kwalitatieve snelcleaners en hulpmiddelen die je keuken, ramen en spiegels, vloeren, toilet, … en zelfs je terras met loungezetels in geen tijd weer doen stralen. Bovendien maak je er kennis met de nieuwe Ibiza-collectie. Bij Mylène vindt de zomer dit jaar immers vooral plaats in het zonovergoten Eivissa (Catalaans voor Ibiza). En ook jij zult meteen wegdromen naar deze idyllische vakantiebestemming wanneer je dit verrijkende gamma ontdekt!

 

Wist je dat je als gastvrouw of gastheer van een party extra in de watten wordt gelegd? Naast een avond fun met vrienden krijg je exclusieve producten en cadeaus van Mylène! Keuze gemaakt? Organiseer hier eenvoudig je homeparty.

 

De Mylène-workshops zijn een voltreffer, het hele jaar door. Combineer met een lekker drankje en zet je leukste foto’s op de sociale media met de hashtags #samenmooier #myleneparty. Wie weet win jij wel een mooi verwenpakket!

Isabelle Goris

Isabelle Goris

Brand Manager