Gratis levering vanaf €50. Lees meer
Veilig betalen.
Ontvang Club-voordelen. Ontdek
NL

04 aug. 2019 - Beauty from within

Een gezond lichaam en een mooie huid?

Een gezond lichaam en een mooie huid?

Wil jij ook een gezond lichaam en een mooie huid? (Duh!) Daar spelen natuurlijk verschillende factoren in mee: van genen en voeding tot verzorging en levensstijl. Maar wist je dat voedingssupplementen je een handje kunnen helpen? Zo kunnen ze helpen je spiraal van vermoeidheid te doorbreken of je lichaam weer in topconditie te brengen met een echte detoxkuur. Smaakt naar meer? Maak kennis met Mylènes General Wellbeing-gamma.

Detox your skin

Ons lichaam wordt voortdurend blootgesteld aan vervuilende stoffen in voeding en milieu. Een regelmatige ontgifting of detoxificatie van ons lichaam is zeker aan te bevelen om zo de nadelige effecten ervan te vermijden. De Natural Detoxtabletten op basis van de microalg Chlorella heeft bloedzuiverende eigenschappen én is rijk aan tal van andere voedingsstoffen ideaal ter ondersteuning van het lichaam tijdens een ontgiftings- of zuiveringskuur.

BEKIJK NATURAL DETOX

Meer vitaliteit

Last van een overbelast en gestrest lichaam? Breng je lichaam opnieuw in topconditie. Vitality Plus verstrekt de natuurlijke afweer en ondersteunt de goede werking van het immuniteitssysteem voor meer vitaliteit. Belangrijke ingrediënten met een hoge biologische beschikbaarheid zijn kurkuma, gember,
vitamine C en vitamine D.

BEKIJK VITALITY PLUS

Uitgezweet

Zweten is een natuurlijke reactie van het lichaam om de lichaamstemperatuur te regelen. Ondersommige omstandigheden zoals warmte, stress of tijdens de menopauze kan zweten niettemin een probleem vormen. Mylènes Sweat Control remt de zweetvorming en -afscheiding en verlaagt bovendien het stressniveau. Daarnaast neutraliseert het ook onaangename geurtjes.

BEKIJK SWEAT CONTROL
Carla Reinacher

Carla Reinacher

Product Expert Beauty Academy