Gratis levering vanaf €50. Lees meer
Veilig betalen.
Ontvang Club-voordelen. Ontdek
NL

10 jan. 2018 - Gelaatsverzorging

Face (Mask) it: dit zijn de beste gezichtsmaskers!

Face (Mask) it: dit zijn de beste gezichtsmaskers!

Droomt niet iedereen van een mooie, egale huid en stralende teint? En liefst eentje zonder oneffenheden, rimpeltjes, plekjes of andere storende blikvangers als het even kan! Helaas, we hebben allemaal zo wel onze specifieke huidproblemen. Gelukkig kunnen we onze mindere kantjes makkelijk verdoezelen met de juiste make-up, zoals we ook onze troeven in de verf kunnen zetten dankzij talloze beauty-toppers. Maar écht stralen, dat begint bij een correcte gelaatsverzorging en –reiniging. Eén keertje per week een masker aanbrengen is daarbij geen overbodige luxe om een gezond velletje te bekomen. Mylène zet de beste gezichtsmaskers en hun functies voor je op een rij!

 

Nourishing Face Mask: voedt intens

Soms heeft je huid een extra duwtje in de rug no­dig. Denk maar aan die kille winterperiodes, waarin de kou soms rechtstreeks in je huid lijkt te snijden. Maar ook tijdens de zomer kan de huid zodanig droog worden door de warmte, te veel airco in de auto of op kantoor,… dat ze zelfs onaangenaam trekkerig begint aan te voe­len. Als ze echt heel erg droog aanvoelt, ga dan voor het Nourishing Face Mask van Mylène. Zoals de naam zegt, bevat dit masker veel voedende com­ponenten zoals karitéboter en nertsolie: deze activa zijn ideaal om je uitgedroogde huid de extra nodige nutriënten te bezorgen. Je ziet het onmiddellijk aan de weldadige structuur van de crème: net een romig zacht ijsje dat je op je gelaat aanbrengt!

 

Cleansing Face Mask: reinigt diep

Ken je dat: nog geen uur geleden heb je je gelaat gereinigd, maar wanneer je in de spiegelt kijkt glimt je gezicht helemaal? Of je T-zone lijkt een vette glans over zich te hebben? Je huid zal op die plaats(en) meer talg produceren, met een vet aanzicht en aanvoelen als resultaat. Ook onzui­verheden zoals puistjes of mee-eters doen zich hierbij vaak voor. Als je je hierin herkent, maak dan kennis met Mylènes Cleansing Face Mask: een diep reinigend en verzorgend kleimasker dat alle onzuiverheden van het gelaat absorbeert, de poriën vernauwt en de korrel van de huid verfijnt. Het is dan ook een absolute aanrader voor de gemengde tot vette huid en zeer doeltref­fend voor de reiniging van de T-zone. In de formule van dit product werd kaolien en een matterend poeder toegevoegd om het overtollige talg (vet) te absorberen en het glimmende effect te neutrali­seren.

 

Moisturizing Face Mask: verzacht & hydrateert

Voelt je huid een beetje droog aan en heb je hier en daar wat schrale vlekjes in het gelaat? Kies dan Mylènes Moisturizing Face Mask. Dit gezichtsmasker met gelstructuur bevat een aantal componenten die naast hydraterende ook verzach­tende eigenschappen hebben en je bijgevolg die extra boost geven die je huid nodig heeft tijdens koude, droogte en airco. In de formule zit o.a. hyaluronzuur, een groot molecule dat reeds aanwezig is in het bindweefsel van de dermis en uitzonderlijke waterbindende eigenschappen heeft. Ook glycerine en de natuurlijke, plantaardige component Biosacharride Gum-1 ondersteunen de huid in haar vermogen om vocht vast te houden en zorgen voor een onmiddellijke en verlengde hydratatie. Wie trouwens nog net dat ietsje meer hydraterende ingrediënten nodig heeft, kan dit masker perfect als een soort day of overnight mask aanbrengen onder zijn/haar dag- of nachtcrème.

NIEUW Basis gezichtsverzorging

 

De optimale dagelijkse verzorging bestaat uit een reiniger, lotion en gezichtscrème. Elk huidtype (droge, gemengde, gevoelige en onzuivere/vette huid) heeft zijn eigen specifieke kenmerken en daaraan gekoppeld zeer specifieke behoeften. Voor elke huid ontwikkelden we daarom een gamma op maat. Bepaal jouw type en laat je huid stralen!

Weet je na deze omschrijving nog niet goed wat nu het beste gezichtsmasker voor jou is? Aarzel dan niet om professioneel advies in te winnen. Tijdens een homeparty of workshop kunnen onze Beauty-experts jou en je vriendinnen alles over de huid en haar specifieke behoeftes vertellen en geven zij met plezier persoonlijk advies op maat. Zo ben jij er zeker van dat je een product gebruikt dat aangepast is aan jouw huidtype en huidconditie!

Ann Bovy

Ann Bovy

Product Manager Beauty