Gratis levering vanaf €50. Lees meer
Veilig betalen.
Ontvang Club-voordelen. Ontdek
NL

23 okt. 2017 - Gelaatsverzorging

De beste anti-aging dagcrème op maat van jouw gelaat

De beste anti-aging dagcrème op maat van jouw gelaat

We weten allemaal dat verouderen onvermijdelijk is. En wanneer we ouder worden, verandert ook onze huid. Zo ontstaan er huidverkleuringen en onregelmatigheden, de huid wordt dunner en droger en verliest zijn elasticiteit. Stuk voor stuk symptomen waar we niet meteen blij van worden… Gelukkig heeft Mylène het juiste beauty-advies aangepast aan jouw specifieke huidleeftijd én de bijpassende anti-aging dagcrème voor jouw gelaat. Voor we kijken naar hoe we de huid zo jeugdig mogelijk houden, geven we eerst antwoord op volgende vraag: hoe verloopt de normale huidveroudering nu juist?

Je huid vanaf 25 jaar

Het is zo dat vanaf je 25ste beetje bij beetje het verouderingsproces van de huid start. Rond je 30ste levensjaar zal de jeugdige uitstraling geleidelijk verminderen: de eerste lijntjes en rimpels verschijnen en de huid kan er vermoeid en droog beginnen uitzien. Het vermogen om vocht vast te houden wordt moeilijker.

> De anti-aging dagcrème op maat van jouw gelaat: Mylènes 30+ Hydra Lift

 

Je huid vanaf 40 jaar

Wanneer je op tram 4 springt, wordt de daling in collageen en elastine zeer zichtbaar en merk je dat de huid haar stevigheid verliest. De huid wordt meer en meer gevoelig voor invloeden van buitenaf (denk aan UV-stralen, roken,…) en de melanine-productie raakt in de war, wat kan resulteren in vlekjes op de huid.

> De anti-aging dagcrème op maat van jouw gelaat: Mylènes 40+ Cell Booster

 

Je huid vanaf 50 jaar

Wanneer je de leeftijd van 50 bereikt, treden er hormonale veranderingen op. De huid verandert mee en wordt nog kwetsbaarder. Vanaf nu zien we dat deze duidelijk dunner en droger wordt en lijntjes en rimpels kunnen niet langer genegeerd worden.

> De anti-aging dagcrème op maat van jouw gelaat: Mylènes 50+ Actif Lift

 

Je huid vanaf 60 jaar

Tram 6 komt eraan en ook deze levensfase gaat weer gepaard met nieuwe huidveranderingen. De huid verliest haar vitaliteit en kan duidelijk een jonge, gezonde ‘beauty touch’ gebruiken. Ze is kwetsbaar en droog en de tekenen van huidveroudering worden nog meer zichtbaar.

> De anti-aging dagcrème op maat van jouw gelaat: Mylènes 60+ Calcium Expert​​​​​​​

Zo hou jij je huid jong

Klinkt niet echt aanmoedigend? Geen nood, met Mylène als beauty-partner in anti-aging hou jij je huid gezond op élke leeftijd. De basisingrediënten van onze anti-agingproducten blijven steeds dezelfde, maar voor elke leeftijdscategorie voegden we een extra actief toe dat op specifieke leeftijdsgebonden behoeften inwerkt. Let op: weet dat een anti-aging gelaatscrème je basis dagcrème NIET vervangt, maar een aanvulling is! Stijlvol oud worden met producten aangepast aan je leeftijd, daar streven we naar bij Mylène! Daarnaast is het natuurlijk belangrijk een zo gezond mogelijke levensstijl aan te houden. Dat wil zeggen: gezonde voeding, voldoende ontspanning en nachtrust, geregeld sporten, stress en overmatig zonnen vermijden,… Draag zorg voor je huid en ga voor een aangepaste verzorging op maat.

 

Pssst!

Wist je dat ook het correct reinigen van je gezicht bijdraagt aan een stralende huid? Het belang ervan wordt helaas vaak onderschat. En dat terwijl wetenschappelijk is aangetoond dat een goed gereinigde huid de werkstoffen die in een gelaatscrème of –serum zitten beter opneemt. Wil je graag weten welke reinigings- & anti-agingproducten bij jouw type huid passen? Een consulente bij jou in de buurt kan je er alles over vertellen!

Ann Bovy

Ann Bovy

Product Manager Beauty