Gratis levering vanaf €50. Lees meer
Veilig betalen.
Ontvang Club-voordelen. Ontdek
NL

16 apr. 2018 - Kleding & Textiel

Blueberry Blues: van aperitief tot dessert met dit trendingrediënt!

Blueberry Blues: van aperitief tot dessert met dit trendingrediënt!

Oké, goedkoop zijn ze allesbehalve, maar dat blauwe bessen één van de trendingrediënten vormen van de laatste jaren staat vast. Deze matte, blauw-zwarte besjes met zoete smaak worden vaak zelfs gedoopt tot ‘superfood’: veel bekende koks en voedingsexperts dichten deze fruitsoort magische eigenschappen voor de gezondheid toe vanwege haar rijkdom aan vitamines, mineralen, voedingsvezels en antioxidanten. Niet ál deze functies zijn tot nog toe voldoende bewezen, maar dat antioxidanten het huidverouderingsproces vertragen wél. Reden te meer om zonder schuldgevoel te genieten van deze 5 overheerlijke en supermakkelijke blueberry-receptjes!

Natuurlijk bestaan er online nog veel meer lekkere recepten met blauwe bessen in verwerkt: op Pinterest en Instagram alleen al vind je inspiratie genoeg. Wel even opletten: verwar deze lekkere blauwe besjes – in het Latijn Vaccinium corymbosum genoemd – niet met bosbessen (of Vaccinum myrtillus), want dat zijn wel degelijk twee verschillende fruitsoorten ;-).

Vrienden of familie op bezoek die maar al te graag willen smullen van jouw blauwe bessen-recepten? Maak hun én jouw ervaring dan compleet en ga voor dat tikkeltje extra dankzij Mylène: onze nieuwe keukenlijn in denim-look, die de toepasselijke naam ‘Blueberry’ kreeg, leent zich prima om in stijl te koken en je keuken en eetkamer meteen een trendy upgrade te geven. Zo kan je klassevol je blauwe bessen-recepten serveren met Mylènes Blueberry-keukenschort en Blueberry-ovenwanten aan, terwijl je gasten zorgeloos aan tafel kunnen smullen én morsen dankzij ons Blueberry-tafelkleed met speciale Teflon-behandeling aan beide zijden: deze coating maakt dat (nieuwe) vlekken minder snel de kans krijgen om door te dringen en dat het laken waterafstotend is. Ontdek binnen dit gamma ook zeker onze katoenen Blueberry-keukenhanddoeken: vervaardigd uit 100% katoen en met een fijne wafelstructuur heeft deze reeks niet enkel een sterk, absorberend vermogen, maar ook een hoge wrijfweerstand. Onze ronde Blueberry-handdoek in superzacht badstof is dan weer perfect om je handen aan te drogen. Dankzij hun hippe kleurstelling (wit-dark denim-China blue) verdienen ze trouwens sowieso een zichtbaar plekje in je keuken. Kortom: met bovenstaande blauwe bessen-recepten in de hand en Mylènes Blueberry-keukenlijn aan de kant kan jij je helemaal overgeven aan de Blueberry Blues!

 

Blueberry Beauty

Pssst! Wist je trouwens dat deze zogenaamde antoxidanten waar blauwe bessen zo rijk aan zijn, ook in de formules van   verwerkt zitten? Dit Beauty-gamma biedt een antwoord op de steeds groter wordende luchtvervuiling in de wereld en de schadelijke gevolgen ervan voor onze huid: irritaties, allergieën, een vale en doffe huid, rimpeltjes en pigmentvlekken,… Antioxidanten zijn in staat om gehavende huidcellen deels te herstellen daar waar nodig. Wil je hierover meer weten, (her)lees dan zeker deze blog, waarin Ann Bovy, Mylènes Product Manager Beauty, je er alles over vertelt. Move over, Black Beauty, hier is Blueberry Beauty!

Carla Reinacher

Carla Reinacher

Product Expert Beauty Academy