Gratis levering vanaf €50. Lees meer
Veilig betalen.
Ontvang Club-voordelen. Ontdek
NL

14 mei. 2019 - Zon

De beste zonnecrème: vóór, tijdens en na het zonnen

De beste zonnecrème: vóór, tijdens en na het zonnen

Hello, sunshine! Hou jij ook zo van de zon, maar minder van haar schadelijke neveneffecten? Dan is je huid goed beschermen de boodschap. Klinkt logisch? Zeker, maar een goeie zonnebescherming gebeurt niet alleen tijdens het zonnebaden: ook vóór en ná het zonnen heb jij baat bij de beste zonnecrème. Dankzij deze 5 zonnetoppers ga jij een zorgeloze zomer tegemoet!

Start to Sun

Start to Sun

Goed begonnen is half gewonnen. De Starter Crème maakt je huid sunproof door ze te hydrateren, het bruiningsproces vooraf te stimuleren en bevorderen. Ideaal voor zongevoelige types die toch een zomers kleurtje willen! Tip: breng vanaf drie weken voor je je huid aan de zon blootstelt dagelijks aan.

Shop
Lipservice

Lipservice

Rijke, verzorgende balsem met UVA/UVB-beschermers voor een dagelijkse beautykuur van je lippen. Natuurlijke, hydraterende wassen verzorgen je lippen en beschermen ze tegen uitdroging. Voor mooie en zachte lippen, het hele jaar lang, inclusief een heerlijk rodevruchtenaroma. Njammie!

Sporty Spice

Sporty Spice

Deze SPF20 Sportcrème is een water-in-oliecrème die goed op je huid blijft zitten en daardoor perfect is voor tijdens het sporten. Watermeloenextract in de formule beschermt je huid extra tegen DNA-beschadiging. Mooi meegenomen: deze handige, kleine tube stop je zó weg.

Shop
Boost je tan

Boost je tan

Zonnemelk met een hoge concentratie hoogwaardige UVA/UVB-zonnefilters die jong en oud beschermt tegen de zon. De toegevoegde tan booster stimuleert de huid om vlotter een tintje te produceren. Het resultaat: snel en veilig bruin. Exact wat je wilt, toch?

Shop
Crème au beurre

Crème au beurre

Wees de zon ook achteraf te slim af: deze aftersun lichaamsboter bevat een mix van hydraterende ingrediënten en natuurlijke boters die de droge huid hydrateert en intensief verzorgt. Een verzachtend ingrediënt helpt om roodheid te verminderen. Wedden dat het meteen botert tussen jullie?

Shop

Nu je de toppers binnen ons kwalitatieve zonnegamma hebt leren kennen, wil je misschien ook wel wat meer weten over uv-straling? In deze blog zetten we alvast alle zin én onzin over de zon op een rij. Of wil je indruk maken met je kennis wanneer je met je vriend(inn)en heerlijk ligt te zonnebaden? Verbaas hen dan met deze 10 leuke wist-je-datjes over de zon!

Shop
Carla Reinacher

Carla Reinacher

Product Expert Beauty Academy