Gratis levering vanaf €50. Lees meer
Veilig betalen.
Ontvang Club-voordelen. Ontdek
NL

29 mei. 2019 - Sfeer & Interieur

BBQ rendez-vous: let’s get grillin’ met deze BBQ-tips

BBQ rendez-vous: let’s get grillin’ met deze BBQ-tips

De zomer is in het land en dat betekent maar één ding: de start van het barbecueseizoen. Lange zomeravonden met vrienden, lekker eten en drinken, muziek, … Wat heb je nog meer nodig voor een goed barbecuefestijn? Ga aan de slag met deze 5 BBQ-tips en let’s get grillin’!

BBQ-tip 1

Haal voldoende eten in huis maar voorkom verspilling. Voorzie 300 tot 500 gram vlees of 300 gram vis per persoon. Bak op het einde alles af zodat je het de volgende dag koud kan eten.

 

BBQ-tip 2

Groente- en fruitafval hoef je niet in de vuilbak te gooien, maar gewoon rechtstreeks op de kolen. De vrijgekomen sappen en aroma’s zijn ideaal om je vlees op smaak te brengen.

 

BBQ-tip 3

Gebruik je snijplank langs beide zijden: de ene kant voor rauwe producten en de andere voor gegrild vlees.

 

BBQ-tip 4

Maak je rooster tijdens het bakken schoon met een halve citroen. Zo voorkom je dat je vis naar vlees smaakt en andersom.

 

BBQ-tip 5

Verras je gasten met verfrissende, zelfgemaakte drankjes zoals een watermeloen-mojitomocktail of een pink lemonade met grapefruit. Tchin-tchin!

Extra BBQ-tip: jouw must haves

 

  • Je BBQ-rooster snel proper krijgen zodat je op tijd klaar bent voor de volgende editie? Kitchen Clean klaart de klus. Voor je het weet, sta je opnieuw kippenboutjes te grillen.
  • Naar binnen als het frisser wordt? Niets van! Mylènes Cocoon plaid houdt je lekker warm, tot laat op de avond.
  • Niets zo gezellig als een kaarsje bij valavond! (#lovely Message Candle).

 

Tips nodig om je terras BBQ-klaar te maken? Lees er alles over op deze blog!

WIN EEN LUXE-BBQ VAN BROIL KING (t.w.v. € 899)!

 

Ja, je leest het goed: in samenwerking met Broil King kan je bij Mylène deze zomer een luxe-BBQ winnen (t.w.v. € 899) of 1 van de 10 smakelijke workshop&degustatie-vouchers  voor 2 personen (t.w.v. € 100) bij de BBQ-expert zelf! Hoe je kan winnen?

 

  1. Volg Mylène op Instagram (@mylene.eu) & Facebook (@Mylene.Official).

  2. Post op één van beide kanalen (of allebei!) een foto van jouw zomerse BBQ-moment, waarop je bewijst dat je een echte BBQ-King of –Queen bent. Vermeld zeker onze hashtag #mylenebbq.

  3. Vul op www.mylene.eu/bbq je gegevens in én 5 items die voor jou niet mogen ontbreken op jouw BBQ-feestje (naast lekker eten natuurlijk).

De wedstrijd loopt tot 31 juli 2019. De winnaars (1 winnaar BBQ & 10 winnaars workshop-voucher) worden op 1 augustus 2019 live getrokken op onze social media-kanalen en persoonlijk op de hoogte gebracht! Veel succes!

Paul Willems

Paul Willems

Product Expert Home Academy