Gratis levering vanaf €50. Lees meer
Veilig betalen.
Ontvang Club-voordelen. Ontdek
NL

01 jul. 2019 - Style

Mooi Mannelijk: accessoires & armbanden voor heren

Mooi Mannelijk: accessoires & armbanden voor heren

Sierraden associëren we allang niet meer enkel met speciale gelegenheden of ijdeltuiten. Het gaat in se zelfs niet om er goed willen uitzien; wel om uitdrukking geven aan wie je bent en waar je voor staat. Dat geldt vandaag evengoed voor mannen. Ook je wederhelft wil zijn persoonlijkheid graag onderstrepen. Geen betere manier dan met weloverwogen accessoires! Wat denken je bijvoorbeeld van volgende armbanden voor heren?

Kloek geketend

Kloek geketend

De Bold-collectie is ontworpen voor mannen met karakter die toch een tikkeltje ijdel zijn en hun outfit willen opsmukken met originele accessoires. Onder meer in dit gamma: twee coole, lederen armbanden in roestvrij staal met zwarte of blauwe spiraal.

K(n)oopje

K(n)oopje

Toon je oog voor detail met deze set ronde, zilverkleurige manchetknopen. Een tijdloze voltreffer die zijn look extra cachet geeft tijdens die feestelijke gelegenheid. Groots in finesse, klein in prijs.

Mylène Style

Wil je behalve deze armbaden voor heren nog andere stijlvolle juwelen, portemonnees en accessoires ontdekken? Vraag één van onze Style Certified-consulenten om een stijlvolle avond bij je thuis te organiseren of laat je inspireren op onze webshop: Mylène Style heeft altijd een verrassing in petto voor jou!

Ontdek Mylène Style
Sofie Hendrickx

Sofie Hendrickx

Product Manager Style