Gratis levering vanaf €50. Lees meer
Veilig betalen.
Ontvang Club-voordelen. Ontdek
NL

06 okt. 2019 - Make-up

All eyes on you: do’s en dont’s voor de perfecte oogschaduwlook

All eyes on you: do’s en dont’s voor de perfecte oogschaduwlook

Oogschaduw in verschillende kleurschakeringen ziet er mooi uit, maar velen vragen zich af hoe ze hun ogen nu precies doen opvallen. Wij geven je alvast wat handige tips & tricks om jouw ogen in een paar simpele stappen in de verf te zetten.

Stappenplan voor smooth smokey eyes

Stap1
Breng de primer aan over je hele ooglid. Gebruik hiervoor je ringvinger. Zo kan je zachtjes te werk gaan en beschadig je je ogen niet. Gebruik je foundation? Skip dan eventueel de primer. Je foundation doet het werk en zorgt ervoor dat je oogschaduw op zijn plaats blijft.
 

Stap 5
En dan nu: blenden. Met licht draaiende bewegingen van je blendingpenseel zorg je ervoor dat de kleuren perfect in elkaar overlopen.

     

Stap 2
Breng vervolgens de oogschaduw met lichte kleuren aan. Neem telkens wat oogschaduw op je penseel en breng met zachte, draaiende bewegingen van je pols aan. Start in je binnenste ooghoek en werk verder naar buiten.

  Stap 6
Breng vervolgens je eyeliner aan. Met de eyeliner teken je net boven je wimperrand een lijntje. Zorg ervoor dat het lijntje in je buitenste ooghoek een beetje omhoog loopt. Gebruik nu een kwastje om de liner te blenden met de oogschaduw.
     

Stap 3
Ga verder met de donkere kleuren. Breng deze aan in het midden van je ooglid en werk ook hier verder naar buiten.

  Stap 7
Voor een groots en mysterieus effect kan je onder je ogen een tikje van de donkerste kleur oogschaduw aanbrengen. Zorg ook voor een dun lijntje eyeliner op je onderste wimperrand en blend beide smooth met een kwast.
     

Stap 4
Breng dan de donkerste kleuren aan op de buitenkant van je ooglid. Werk naar de arcadeboog van je oog toe.

  Stap 8
De finishing touch van deze look is mascara. Beweeg met het borsteltje van de aanzet van je wimpers naar de uiteinden toe. Breng je mascara als laatste aan om te voorkomen dat je wimpers door elkaar gaan en om oogschaduw die eerder op je wimpers viel te maskeren.

 

 

 

 

Smokey Eyes

 

Eye Shadow Primer

€ 11,80

Club-prijs: € 10,60

 

Eye Shadow Pro Palette Nude

€ 15,00

Club-prijs: € 15,00

 

Oogschaduwpenseel

€ 11,40

Club-prijs: € 10,30

 

Blendingpenseel

€ 10,00

Club-prijs: € 9,00

 

Eyeliner Black

€ 9,20

Club-prijs: € 8,30

 

Mascara Intense Black

€ 13,60

Club-prijs: € 12,20

 

Eye Shadow Pro Palette Rose

€ 15,00

Club-prijs: € 15,00

 

Eye Shadow Pro Palette Grey

€ 15,00

Club-prijs: € 15,00

Perfection all day long

Perfection all day long

Je kent het wel. ’s Ochtends ga je perfect gemaquilleerd de deur uit en ’s middags moet je aan make-upronde twee beginnen om alles weer te perfectioneren. Klungel niet langer met pandaogen. Gebruik de Eye Shadow Primer om je oogschaduw de hele dag op zijn plaats te houden en te voorkomen dat de make-up zich ophoopt in de lijntjes rond je ogen.

Bovendien komt dankzij de primer de kleur van je oogschaduw beter uit. Kies je voor meerdere kleuren oogschaduw? Ook dan is deze primer je partner in crime. Hij maakt blenden een stuk makkelijker. Smokey eyes iemand?

Zachte kleuren for the win

Zachte kleuren for the win

Creëer een uniforme look die smooth oogt. Beslis voor je aan de slag gaat welke kleuren je gaat gebruiken en hoe je ze wil combineren. Newbie in town? Opteer dan voor zachte kleuren. Bij felle kleuren vallen foutjes immers sneller op. Begin dus met een lichte kleur die je ook terugvindt in de schakeringen in je ogen. Jouw ogen in de kijker? Check!

Opvallende kleuren for the pro

Opvallende kleuren for the pro

Ben je al wat handiger met de make-uptools of wil je je alledaagse look upgraden voor een speciale gelegenheid? Dan kan je gaan experimenteren met meerdere kleuren. Kies je voor de mix van twee kleuren? Ga dan voor een donkere en een lichte kleur.

 

Breng eerst de lichte kleur aan in je binnenooghoek en blend zachtjes uit over je hele ooglid. Breng dan de donkere kleur aan op de buitenkant van je ooglid. Blend dan met een blendingpenseel in het midden van je ooglid totdat de kleuren mooi in elkaar overlopen en je tevreden bent met het resultaat.