Gratis levering vanaf €50. Lees meer
Veilig betalen.
Ontvang Club-voordelen. Ontdek
NL

30 sep. 2019 - Schoonmaken

3 x Homemade: feestelijk & fris (t)huis!

3 x Homemade: feestelijk & fris (t)huis!

Het is zover: jouw beurt om een etentje te organiseren voor familie of vrienden. Schiet je bij de gedachte alleen al in de stress? Niet nodig! Mylène geeft je alvast 3 homemade tips om je huis fris, toonbaar en partyproof te maken zónder dat je er last minute nog een dag verlof voor moet opofferen: in geen tijd ben jij helemaal klaar om je gasten te ontvangen!

1. Schoonma(ak)-proof

1. Schoonma(ak)-proof

Natúúrlijk heb je de dagen voorafgaand aan je etentje geen tijd gehad voor de grote kuis! Maar je huis moet op z’n minst toonbaar zijn wanneer je schoonma aanbelt, akkoord? Beperk je dus tot de ruimtes waar je gasten zullen komen: berg alle losse rommel in de gang, keuken en woonkamer in de kast of zet het uit het zicht, stofzuig daar waar nodig en ga voor een snelle en efficiënte reiniging van je aanrecht, eet- en salontafel. Nog snel even over de tegels met een milde vloerreiniger en, ohja, vergeet het toilet niet: het kleinste kamertje blijft dé referentie voor bezoek.

Onze Home-tip: Ga voor een kwalitatieve allesreiniger met aangenaam fris parfum zoals onze Green Velvet, Paradise en Pink Power. Hun sterkte? In een wip is alles kraaknet! Nog makkelijker is onze Orange Express met sprayflacon: even spuiten, schoonwrijven met een pluisvrije doek en klaar! Voor een grondige reiniging zonder strepen van je vloer, is onze Floor Cleaner Classic of Blossom ideaal.

 

2. Gezelligheid troef

2. Gezelligheid troef

Zo, opgeruimd (en een beetje gepoetst) staat netjes! Tijd om een portie gezelligheid toe te voegen aan je interieur. Je gasten moeten zich uiteraard welkom voelen en zich met plezier in je o-zo-gezellige zithoek willen vleien.

 

Schud de kussens van je zetel daarom netjes op en voorzie wat kleinere sierkussentjes en een zachte bijpassende plaid of een cosy dekentje. Ga nog snel om een  een mooi boeket bloemen als je nog wat tijd over hebt. Sfeervol muziekje op de achtergrond, wat kaarsjes her en der en ook de aperitiefglazen mogen alvast op tafel: jij bent klaar om te klinken!

 

Onze Home-tip: Knusse avonden gegarandeerd met Mylènes extra grote en heerlijk zachte Tout Doux-dekentjes en comfortabele Cocoon-plaids. Decoratief, sfeervol en multifunctioneel in gebruik, wat wil je nog meer?

3. Geurprimeur

3. Geurprimeur

Over sfeer gesproken: als die lasagne zwartgeblakerd uit je oven komt, is de sfeer misschien even bekoeld… én hangt er in je keuken waarschijnlijk een verbrand geurtje.

 

Voorkom dat dit je gasten uit hun stemming haalt en dompel je huis op voorhand al onder in een heerlijke geursensatie met bv. enkele parfumkaarsen of –stokjes. Kan het kleinste kamertje of de inkomhal ook wel een frisse geur gebruiken? Voorzie dan eveneens een stijlvolle interieurspray. Interieurgeuren vormen immers de ultieme sfeermakers in huis, naast jou als gastheer/-vrouw natuurlijk.

 

Onze Home-tip: Tover elke kamer in huis om tot een ontspannende ruimte waarin je helemaal tot rust komt. De luxueuze geuren van Mylènes collecties FrØya, Hammam en Caribou zorgen voor unieke geurbelevingen.

Paul Willems

Paul Willems

Product Expert Home Academy