Gratis levering vanaf €50. Lees meer
Veilig betalen.
Ontvang Club-voordelen. Ontdek
NL
Mylène-homeparty’s: even puur genieten bij jou thuis!

Mylène-homeparty’s: even puur genieten bij jou thuis!

Dé truc voor gezond haar, het reddingsmiddel voor vlekken op je lievelingsjurk of het beste make-upadvies? Je ontdekt het tijdens een gezellige party: je mag er voelen, ruiken en testen, krijgt er persoonlijk advies van je consulent(e) én deelt er slimme tips & tricks met je vrienden. Lees snel verder of zoek een consulent(e)!

Vind een consulent(e)
Soorten workshops

Soorten workshops

Verras je vriendinnen en organiseer een leuke workshop. Informeer bij je consulent(e) naar haar/zijn party-menukaart. Voor zowel Beauty, Home als Style bieden we toffe workshops aan. Jij hoeft enkel maar te kiezen! De Mylène workshops zijn een voltreffer, het hele jaar door. Combineer met een lekker drankje en zet je leukste foto's op sociale media! #samenmooier #mylèneparty. 

BOEK EEN PARTY

Cadeaus voor jou!

Een extra reden om een homeparty te organiseren, zijn zeker onze leuke Strelitzia gastvrouwgeschenken. Als startende gastvrouw krijg je steeds een welkomstgeschenk (Strelitzia Hand Wash 250 ml) bij een minimumverkoop. Als er voor een bepaald bedrag gekocht wordt op je party, mag je bovendien je welkomstgeschenk inwisselen voor een luxegeschenk! Hoe meer bestellingen op jouw party, hoe meer gratis producten voor jou! Informeer bij je consulent(e) naar de voorwaarden.

Lees meer
Plan je homeparty in vier stappen!

Plan je homeparty in vier stappen!

Niets zo eenvoudig als een Mylène-party organiseren! Wij helpen jou op weg. Plan je homeparty in 4 stappen.

 

   1. Kies je party.
   2. Schreeuw het van de daken.
   3. Ontdek onze online Party Planner.
   4. Deel de wensenlijstjes uit.

 

Datum geprikt, uitnodigingen verstuurd en wensenlijstjes verzameld? Dan rest jou nog één taak: genieten! Van unieke producten, persoonlijk advies en véél fun! 

interesse

MAAK KENNIS MET ONZE INSPIRERENDE CATALOGI

Blader door onze Beauty-brochure en ontdek de laatste Mylène-producten: van de shampoo die volume brengt in je snit tot make-up die je uitstraling een boost geeft!

 

BEAUTY catalogus

Blader door onze Home-brochure en ontdek de laatste Mylène-producten: van Room Sticks die je doen wegdromen tot comfy nachtkleding voor het hele gezin!

 

HOME catalogus