Women having a get together
Women having a homeparty

Het is zover: vanaf nu kan je weer genieten van gezellige Mylène Moments!

Dé truc voor gezond haar, het reddingsmiddel voor vlekken op je lievelingsjurk of het beste make-upadvies? Je ontdekt het tijdens een gezellige party: je mag er voelen, ruiken en testen, krijgt er persoonlijk advies van je consulent(e) én deelt er slimme tips & tricks met je vrienden. Lees snel verder of zoek een consulent(e)!

VIND EEN CONSULENT(E)

Organiseer een Mylène Moment en ontvang tijdelijk een dubbele gastvrouw-beloning!

We zetten onze gastvrouwen graag extra in de bloemetjes. Zo krijg je van ons normaal gezien 8% van het totaal verkochte bedrag op je party (in producten) cadeau. Dus hoe meer er verkocht wordt tijdens jouw party, hoe groter het bedrag dat je kan spenderen aan gratis Mylène-producten. MAAR... als je nu een Mylène Moment organiseert, geniet je tijdelijk van een dubbele gastvrouw-beloning*. Waar wacht je nog op? Zet de bubbels maar koud en nodig snel je vriendinnen uit!

* In september verdien jij als gastvrouw 8€ extra per omzetschijf van 100€. Deze actie is geldig op alle gerealiseerde verkoop t/m eind september 2021. Je ontvangt de dubbele productbeloning na afloop van de maand in de vorm van een digitale cadeauvoucher voor de webshop. Per schijf van 100 euro gerealiseerde omzet, ontvang je 8 euro. De cadeaubon wordt verstuurd naar het e-mailadres dat je bij bestellen opgeeft.

Maatregelen omtrent Corona

Vanaf nu kan je weer genieten van gezellige Mylène-workshops! Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich comfortabel en veilig voelt tijdens onze Mylène Moments. Daarom organiseren we nu party’s met bepaalde richtlijnen. Zo voorziet de consulent(e) ontsmetting voor de handen en zijn er spateltjes om de producten te testen.

BEKIJK MAATREGELEN
Corona Maatregelen
Make-up and mirrors on a table
Make-up and mirrors on a table

Welke workshops zijn er?

De Mylène-workshops zijn een voltreffer, het hele jaar door. En de mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Bespreek samen met je consulent(e) welk(e) thema(’s) je graag ziet terugkomen tijdens je Mylène Moment.

BOEK EEN PARTY
Mylene products on a table
Mylene products on a table

Waarom zou je een Mylène Moment organiseren?

Zo gezellig, een Mylène Moment met vriendinnen en familie! En de gastvrouw zetten we graag extra in de bloemetjes. Kies na afloop van de party jouw favoriete Mylène-producten ter waarde van 8% van het totaal verkochte bedrag op je party. Dus hoe meer er verkocht wordt tijdens jouw party, hoe groter het bedrag dat je kan spenderen aan gratis Mylène-producten. Nodig dus snel al je besties uit, haal je feest- en organisatieskills boven en party on!

Close-up of female hands holding a phone
Close-up of female hands holding a phone

Hoe plan ik een Mylène Moment?

Niets zo eenvoudig als een Mylène-party organiseren! Wij helpen jou op weg. Plan je Mylène Moment in 3 stappen:

  1. Kies je party
  2. Schreeuw het van de daken
  3. Ontdek onze online Party Planner

Datum geprikt en uitnodigingen verstuurd? Dan rest jou nog één taak: genieten! Van unieke producten, persoonlijk advies en véél fun!

Mylène catalogus 2021

Blader door onze catalogus en ontdek de laatste Mylène-producten: van de shampoo die volume brengt in je snit tot make-up die je uitstraling een boost geeft!

BEKIJK CATALOGUS
Close-up of female hands holding a phone