Women having a get together
Women having a homeparty

Mylènes (virtuele) homeparty's

Virtueel Mylène Moment

Heb jij nood aan wat make-uptips om je ogen extra te laten spreken nu je met een mondmasker de deur uitgaat? En kan je niet wachten om weer gezellig met je vriendinnen te lachen? Mylène organiseert weer homeparty’s! Wil je toch graag het zekere voor het onzekere nemen? Boek dan jouw virtueel Mylène Moment. Zo krijg je het professionele Mylène-advies op afstand.

BOEK VIRTUEEL MYLÈNE MOMENT

Even puur genieten bij jou thuis!

Dé truc voor gezond haar, het reddingsmiddel voor vlekken op je lievelingsjurk of het beste make-upadvies? Je ontdekt het tijdens een gezellige party: je mag er voelen, ruiken en testen, krijgt er persoonlijk advies van je consulent(e) én deelt er slimme tips & tricks met je vrienden. Lees snel verder of zoek een consulent(e)!

VIND EEN CONSULENT(E)
One woman applying make-up to another

Mylène catalogus 2021

Blader door onze catalogus en ontdek de laatste Mylène-producten: van de shampoo die volume brengt in je snit tot make-up die je uitstraling een boost geeft!

BEKIJK CATALOGUS

Maatregelen omtrent Corona

Vanaf nu kan je weer genieten van gezellige Mylène homeparty’s! Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich comfortabel en veilig voelt tijdens onze Mylène Moments. Daarom organiseren we nu homeparty’s met bepaalde richtlijnen. Zo voorziet de consulent(e) ontsmetting voor de handen en zijn er spateltjes om de producten te testen.

BEKIJK MAATREGELEN
Corona Maatregelen
Make-up and mirrors on a table
Make-up and mirrors on a table

Welke workshops zijn er?

Verras je vriendinnen en organiseer een leuke workshop. Informeer bij je consulent(e) naar haar/zijn party-menukaart. De Mylène-workshops zijn een voltreffer, het hele jaar door. Combineer met een lekker drankje en zet je leukste foto’s op sociale media!

BOEK EEN PARTY
Mylene products on a table
Mylene products on a table

Waarom zou je een homeparty organiseren?

Zo gezellig, een homeparty met vriendinnen en familie! En de gastvrouw zetten we graag extra in de bloemetjes. Kies na afloop van de party jouw favoriete Mylène-producten ter waarde van 8% van het totaal verkochte bedrag op je party. Dus hoe meer er verkocht wordt tijdens jouw party, hoe groter het bedrag dat je kan spenderen aan gratis Mylène-producten. Nodig dus snel al je besties uit, haal je feest- en organisatieskills boven en party on!

Close-up of female hands holding a phone
Close-up of female hands holding a phone

Hoe plan ik een homeparty?

Niets zo eenvoudig als een Mylène-party organiseren! Wij helpen jou op weg. Plan je homeparty in 3 stappen:

  1. Kies je party
  2. Schreeuw het van de daken
  3. Ontdek onze online Party Planner

Datum geprikt en uitnodigingen verstuurd? Dan rest jou nog één taak: genieten! Van unieke producten, persoonlijk advies en véél fun!