Women having a get together
Women having a homeparty

Organiseer een Mylène Homeparty en ontvang 8% product reward!

Ontdek nu al onze nieuwe producten. Of nóg beter, test ze uit op een Mylène-party! Waar wacht je nog op? Nodig je vriend(inn)en uit en reserveer jouw Mylène Homeparty!

Dé truc voor gezond haar, het reddingsmiddel voor vlekken op je lievelingsjurk of het beste make-upadvies? Je ontdekt het tijdens een gezellige party: je mag er voelen, ruiken en testen, krijgt er persoonlijk advies van je consulent(e) én deelt er slimme tips & tricks met je vrienden. Lees snel verder of zoek een consulent(e)!

VIND EEN CONSULENT(E)

Maatregelen omtrent Corona

Vanaf nu kan je weer genieten van gezellige Mylène-workshops! Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich comfortabel en veilig voelt tijdens onze Mylène Moments. Daarom organiseren we nu party’s met bepaalde richtlijnen. Zo voorziet de consulent(e) ontsmetting voor de handen en zijn er spateltjes om de producten te testen.

BEKIJK MAATREGELEN
Corona Maatregelen
Make-up and mirrors on a table
Make-up and mirrors on a table

Welke workshops zijn er?

De Mylène-workshops zijn een voltreffer, het hele jaar door. En de mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Bespreek samen met je consulent(e) welk(e) thema(’s) je graag ziet terugkomen tijdens je Mylène Moment.

BOEK EEN PARTY
Mylene products on a table
Mylene products on a table

Waarom zou je een Mylène Moment organiseren?

Zo gezellig, een Mylène Moment met vriendinnen en familie! En de gastvrouw zetten we graag extra in de bloemetjes. Kies na afloop van de party jouw favoriete Mylène-producten ter waarde van 8% van het totaal verkochte bedrag op je party. Dus hoe meer er verkocht wordt tijdens jouw party, hoe groter het bedrag dat je kan spenderen aan gratis Mylène-producten. Nodig dus snel al je besties uit, haal je feest- en organisatieskills boven en party on!

Close-up of female hands holding a phone
Close-up of female hands holding a phone

Hoe plan ik een Mylène Moment?

Niets zo eenvoudig als een Mylène-party organiseren! Wij helpen jou op weg. Plan je Mylène Moment in 3 stappen:

  1. Kies je party
  2. Schreeuw het van de daken
  3. Ontdek onze online Party Planner

Datum geprikt en uitnodigingen verstuurd? Dan rest jou nog één taak: genieten! Van unieke producten, persoonlijk advies en véél fun!

Mylène catalogus 2022

Blader door onze catalogus en ontdek de laatste Mylène-producten: van de shampoo die volume brengt in je snit tot make-up die je uitstraling een boost geeft!