Women having a homeparty
Women having a get together

Gezichtsverzorging voor de droge huid

Zodra de herfst zijn intrede doet, duiken de eerste winterkwaaltjes op. Je lichaam kan best wat extra ondersteuning gebruiken in het koude seizoen. Dat treft, want Mylène heeft alles in huis om gezond en goedgemutst het hoofd te bieden aan winterprikken!

One woman applying make-up to another

Hoe verzorg je de droge huid?

Het belang van een correcte reiniging van je droge huid wordt helaas vaak onderschat. En dat terwijl wetenschappelijk is aangetoond dat een goed gereinigde huid de werkstoffen die in een gelaatscrème of –serum zitten beter opneemt. Niet (goed) reinigen laat daarnaast vuil achter op de huid. Hallo, onzuivere huid! Goed reinigen, ook wanneer je weinig of geen make-up gebruikt, is een must.

Droge huid in de winter? Jij bent gewapend!

Je huid is uniek, net zoals jij dat bent. Daarom ontwikkelden we de optimale dagelijkse en wekelijkse verzorging voor elk huidtype, afgestemd op jouw specifieke kenmerken en behoeften. Voor een droge huid in topvorm gebruik je ’s winters het best producten met een plus. Gun jezelf eens een verwenmaskertje zoals het Nourishing Face Mask. En voed je lichaam met de weldadige Botanic Luxe Oil.

Denk ook aan je avondverzorging: terwijl jij slaapt, werken je cellen op volle toeren. Nog een bad voor je naar dromenland vertrekt? Vermijd té heet water, want dat droogt je huid uit.

One woman applying make-up to another

Shop de collectie

Wil je je gezichtsverzorging voor een droge huid goed aanpakken? Dan mogen deze items niet ontbreken:

Hier komt een product widget