Gratis levering vanaf €50. Lees meer
Veilig betalen.
Ontvang Club-voordelen. Ontdek
NL

Mylènetoppers aan kennismakingsprijs

De kortere dagen en de koude durven wel eens zorgen voor een vervelende herfstdip. Maar niet getreurd, Mylène got you covered! Geniet van een Mylène Discovery Pakket met onze bestsellers ter waarde van ongeveer €40 (Clubprijs), voor maar €29,5.

Weet jij een verrassing wel te smaken? Kies dan voor het Mylène Mystery Pakket met topproducten ter waarde van ongeveer €45 (Clubprijs) nu voor slechts €29,5.

Scoor gedurende een week (van 21/09/19 t.e.m. 28/09/19) jouw kennismakingspakket. De pakketten zijn enkel verkrijgbaar via onze consulenten, niet via de webshop. Interesse? Contacteer je consulente of surf naar onze consulentenfinder om een Beauty of Home consulent(e) in jouw buurt te vinden.

Nieuwsgierig? Ontdek de pakketten met onze toppers!

Beauty Discovery Pakket

Beauty Discovery Pakket

Een verkwikkende combo: het perfecte ochtendritueel voor beauty lovers.

 

 

Dit pakket is enkel verkrijgbaar via een Mylène Beauty consulent(e).

Home Discovery Pakket

Home Discovery Pakket

Dit compleet gamma aan reinigingsproducten veegt alle schoonmaakissues weg.

 

 

Dit pakket is enkel verkrijgbaar via een Mylène Home consulent(e).

Mylène Beauty & Home Mystery Pakket

Mylène Beauty & Home Mystery Pakket

Houd jij van een duik in het onbekende? De inhoud van het Mylène Mystery Pakket blijft een verrassing tot de levering ervan bij je thuis. De topproducten in de twee Mylène Mystery Pakketten, het Beauty Pakket of Home Pakket, ter waarde van ongeveer €45, worden speciaal voor deze actie aangeboden aan €29,5.

 

Het Beauty Mystery Pakket is enkel verkrijgbaar via een Mylène Beauty consulent(e), het Home Mystery Pakket via een Mylène Home consulent(e).