Terug naar overzicht

Simpele Body Boost: fitnessoefeningen voor thuis

Simpele Body Boost: fitnessoefeningen voor thuis
Joost
19/11/2019
0 Reacties

fitness-oefeningen-thuis_93935ccb.png


Een fit en gezond lichaam zorgt voor een healthy en happy mind! En dat is iets waar je niet alleen tijdens het zomerseizoen moeite voor wil doen. Wil je op een gemakkelijke manier het hele jaar door een summerbody? Dat kan! Maak elke dag slechts 7 minuten vrij om een paar simpele oefeningen te doen. In de startblokken dus met deze fitnessoefeningen voor thuis.

Let’s get to work(-out)!

Een fit lichaam in enkele minuten per dag? De befaamde 7-minutenwork-out belooft het. Volhouden is uiteraard de boodschap. Maar het principe is simpel: 12 oefeningen van 30 seconden met telkens 10 seconden pauze ertussen. Probeer deze dagelijkse work-out te integreren in je ochtendroutine. Dan start je je dag fit – zonder te moeten denken aan wat je ’s avonds nog te wachten staat. Alle begin is moeilijk, dus doe het de eerste dagen rustig aan. Naarmate je vordert, gaat het steeds gemakkelijker. En dan hebben wall sits, jumping jacks, crunches, lunges en planks geen geheimen meer voor jou. Klinken deze termen Chinees? We illustreren ze en leggen er enkele voor je uit.

blog_sideimage_bikini_f08a8d64.jpg

Fitnessoefening voor thuis 1: squat

Train je been- en bilspieren met squatbewegingen. Slanke benen en billen gegarandeerd.

Fitnessoefening voor thuis 2: plank

De ideale oefening voor een strakke buik. Span je buikspieren goed aan zodat je de druk voelt.

Fitnessoefening voor thuis 3: lunge

Verstevig de spieren van je onderlichaam. Probeer ook eens walking lunges (niet te verwarren met walking lunches...) en jumping lunges.

Fitnessoefening voor thuis 4: crunch

Ook met crunches train je je buikspieren efficiënt. Plaats je handen achter je hoofd voor extra intense crunches.

Secret trainer

Heb je weinig tijd of ben je geen sporter? Niet getreurd. Mylène heeft een rijke lichaamsverzorgingscollectie met tal van producten die je lichaam in vorm houden zonder al te veel moeite: Shape-Up (voor een strakke buste en decolleté), Cellulite Control (om je sinaasappelhuid aan te pakken), Shimmering Body Cream (voor een tikkeltje glamour op je huid), Contour Body Cream (voor een stevigere, elastischere en soepelere huid) en nog veel meer. Ontdek je andere ‘personal trainers’ op onze webshop en sta versteld van het resultaat! 

Aanbevolen producten

{% for product in products %}
{{ product.name }}
{{ product.collection }}
{{product.name}}
{% for star in product.rating_stars %} {% if star == "full" %}
{% endif %} {% if star == "half" %}
{% endif %} {% if star == "empty" %}
{% endif %} {% endfor %}
({{product.review_count}})
Vanaf € {{product.price | money_eu}}
Shop nu
{% endfor %}

Lees ook

Maak je terras zomerklaar!

Nu het lekker weer is wordt het tijd om je terras zomerklaar te maken. Met deze tips & tricks kan je in no time chillen in de zon.

Lees meer Lees meer

In je crazy seventies met een stevige en stralende huid? Het kan!

Ook op je 70e kan jij met een natuurlijke mooie huid voor de dag komen. Met de juiste gezichtsverzorging blijf je stralen!

Lees meer Lees meer

Allesbehalve overgewaardeerd: calcium revitaliseert!

Mylènes Aurage Activ Lift 60+ is een gelaatscrème verrijkt met calcium wat de vitaliteit van je huid boost en de huidbarrière van de rijpere huid versterkt.

Lees meer Lees meer

Reacties

Dit blogartikel heeft nog geen reacties