Terug naar overzicht

All about eyes: rimpels, kringen & wallen wegwerken

All about eyes: rimpels, kringen & wallen wegwerken
Barbara
20/02/2020
0 Reacties
all about eyes

Natúúrlijk bestaan er 101 tips en tricks om met make-up rimpels, kringen en wallen weg te werken. Met de juiste foundation en concealer camoufleer je met het grootste gemak elk schoonheidsfoutje in je gezicht. Toch bestaat de echte oplossing eruit preventief op te treden tegen huidveroudering, zeker rond je ogen. Met deze drie producten werk jij rimpels, kringen en wallen weg zónder make-up.

Eye Gel Cream: oog voor wallen en donkere kringen

well-aging

Ben je op zoek naar dat wake-up effect? De Eye Gel Cream rekent af met vervelende vocht-of vetwallen en donkere kringen onder je ogen die je die vermoeide blik geven. Vocht- of vetwallen kunnen al op jonge leeftijd optreden, wanneer afvalstoffen zich rond de ogen opstapelen en niet goed afgevoerd worden. De huid ziet er hierdoor gezwollen uit, met een vermoeide blik als gevolg. Dankzij Mylènes Eye Gel Cream sta jij paraat voor de eerste verzorging van de tere huid rond de ogen. Het tetrapeptide in deze formule, een samenstelling van 4 aminozuren, ontzwelt de wallen en verheldert donkere kringen. Aquaxyl™ zorgt voor een onmiddellijk en langdurig hydraterend effect. Zo koester je de gevoelige zone en krijg je die frisse, stralende oogopslag terug.

Eye Cream Day: oog voor lijntjes en rimpels

well-aging

Heeft het ouder worden ook sporen nagelaten rond je ogen? Heb je - in tegenstelling tot vroeger - last van een gebrekkige hydratatie, wallen en kringen (opstapeling van afvalstoffen, vetcellen, …) en rimpels rond de ogen? Dat is niet meer dan logisch: de huid rond de ogen is immers extra gevoelig omdat ze veel dunner is dan elders. Het is dan ook hier dat je de eerste tekenen van huidveroudering zal opmerken. Vanaf je 30ste kunnen wallen en donkere kringen gepaard gaan met lijntjes en rimpels rond de ogen. Gelukkig bestaat er Mylènes Eye Cream Day: deze dagcrème voor de ogen is rijk aan krachtige actieven die de kwetsbare huid daar ontzwellen en donkere kringen opklaren. Ook lijntjes, rimpels en een verlies aan stevigheid van de huid krijgen geen kans meer dankzij de ingrediënten in deze effectieve en verfrissende oogverzorging.

well-aging

Deze producten hebben alle drie een hypoallergeen parfum: ideaal voor gevoelige huidtypes!

Eye Cream Night: oog voor vermoeidheid

well-aging gamma

Waarom een dag- én een nachtcrème voor je ogen gebruiken? Wel: beide oogcrèmes vullen elkaar per-fect aan. Zo bevat een rijke water-in-olie emulsie als nachtcrème voor de ogen meer ingrediënten en voedt ze je huid intens met deze componenten. Met de jaren worden onze huidcellen minder energiek. En, zeker in geval van (over)vermoeidheid, laat dit rond de ogen z’n sporen na! Een speciale nachtcrème voor je kijkers, zoals deze Eye Cream Night, helpt je bij het terugwinnen van die levendige, sprankelende blik. Het natuurlijke ingrediënt Glycoin®, o.a. aanwezig in bepaalde Afrikaanse ‘ressurection plants’ om deze opnieuw energie te geven en te laten herleven , doet eigenlijk hetzelfde met de verouderde en vermoeide huidcellen rond de ogen. Ook lijntjes en rimpels en een verminderde elasticiteit krijgen geen kans door het aanwezige bio-actief uit karitéboter. Een collageenbooster stimuleert de aanmaak van je eigen collageen. Dankzij de Eye Cream Night van Mylène sta jij elke dag opnieuw op met een jonge, energieke blik.

Aging well, met de Aurage-collectie

Hou je huid gezond op élke leeftijd: Mylènes well-aging dagcrèmes uit de Aurage-collectie spelen actief in op de specifieke behoeften van jouw huidleeftijd! Vind hier de anti-aging gezichtsverzorging terug op maat van jouw gelaat.

Aanbevolen producten

{% for product in products %}
{{ product.name }}
{{ product.collection }}
{{ product.name }}
{{ product.rating }} sterren
({{ product.review_count }})
Vanaf € {{ product.price | money_eu }} € {{ product.ab_price | money_eu }}
Shop nu
{% endfor %}

Lees ook

7 onnodige, maar leuke weetjes over het huishouden

7 onnodige, maar leuke weetjes over het huishouden

Genoeg huishoudelijke karweitjes om je zomer mee te vullen. Mylène zet 7 onnodige, maar leuke weetjes op een rij waardoor je huishouden snel gedaan is en jij nog veel tijd over houdt om te genieten van de zon.

Lees meer Lees meer
De 10 beste schoonmaaktips van Mylène-lovers

De 10 beste schoonmaaktips van Mylène-lovers

Mylène vroeg haar klanten om de beste huishoudtips en deelt deze nu met jou. Het huishouden was nog nooit zo makkelijk.

Lees meer Lees meer
Mylènes bestsellers: deze moet je in huis hebben!

Mylènes bestsellers: deze moet je in huis hebben!

An oldy but a goldy! Heb jij ook zo van die beautyproducten waar je gewoon niet zonder kan? Wij verklappen jou onze vijf bestsellers die je in huis moet hebben.

Lees meer Lees meer

Reacties

Dit blogartikel heeft nog geen reacties