Terug naar overzicht

S.O.S handen: Hoe breng je ze weer in topconditie?

S.O.S handen: Hoe breng je ze weer in topconditie?
Anna
5/05/2020
0 Reacties
droge-handen_14de7120.png


Onze handen zijn één van onze belangrijkste visitekaartjes. Je gebruikt ze de hele dag door en daardoor krijgen ze het hard te verduren. Denk daarbij hoe vaak we ze wassen of desinfecteren in deze vreemde Corona-tijden! Gelukkig bestaan er een aantal middeltjes die je helpen om je handen iedere dag weer in topconditie te brengen.

Grondig en vaak je handen wassen is momenteel essentieel in de strijd tegen het coronavirus. Maar het gebruik van de juiste reiniger, die daarbij lief is voor je huid, is van groot belang. Je kunt het beste de handen met vloeibare zeep en stromend water wassen. Gelukkig zijn al onze milde handreinigers zacht voor je handen. En dit zelfs na meermaals gebruik!

Uiteraard heb je niet altijd en overal water en zeep ‘bij de hand’. Dan gebruik je best onze Hygiënische Handreiniger Dry-Net. Deze zacht inwrijfbare wasgel reinigt je handen zónder er water en laat geen plakkerig gevoel na. Deze is ook perfect voor in je handtas of onderweg in de wagen. Of gebruik hem om je handen snel nog even te reinigen tijdens het boodschappen doen.

Om de dag af te sluiten, geef je je handen best nog dat tikje extra verzorging. Breng ze onmiddellijk weer in topvorm met een zachte en rijke handbalsem. Ook hier hebben we heel wat mogelijkheden en formaten. Welke je ook kiest: je handen voelen achteraf als herboren aan en kunnen er zijn weer klaar om er tegenaan te gaan!

Bekijk handen gamma

Aanbevolen producten

{% for product in products %}
{{ product.name }}
{{ product.collection }}
{{ product.name }}
{{ product.rating }} sterren
({{ product.review_count }})
Vanaf € {{ product.price | money_eu }} € {{ product.ab_price | money_eu }}
Shop nu
{% endfor %}

Lees ook

7 onnodige, maar leuke weetjes over het huishouden

7 onnodige, maar leuke weetjes over het huishouden

Genoeg huishoudelijke karweitjes om je zomer mee te vullen. Mylène zet 7 onnodige, maar leuke weetjes op een rij waardoor je huishouden snel gedaan is en jij nog veel tijd over houdt om te genieten van de zon.

Lees meer Lees meer
De 10 beste schoonmaaktips van Mylène-lovers

De 10 beste schoonmaaktips van Mylène-lovers

Mylène vroeg haar klanten om de beste huishoudtips en deelt deze nu met jou. Het huishouden was nog nooit zo makkelijk.

Lees meer Lees meer
Mylènes bestsellers: deze moet je in huis hebben!

Mylènes bestsellers: deze moet je in huis hebben!

An oldy but a goldy! Heb jij ook zo van die beautyproducten waar je gewoon niet zonder kan? Wij verklappen jou onze vijf bestsellers die je in huis moet hebben.

Lees meer Lees meer

Reacties

Dit blogartikel heeft nog geen reacties