Terug naar overzicht

Gezichtsmaskers: 5 tips voor het beste resultaat

Gezichtsmaskers: 5 tips voor het beste resultaat
Anna
2/11/2020
0 Reacties

Wat is het toch heerlijk om op een vrije dag uitgebreid de tijd te nemen voor je huidverzorgingsroutine en te genieten van een ontspannend gezichtsmasker. Het aanbrengen van een masker is uiteraard niet erg ingewikkeld, maar het is wel belangrijk dat je vooraf verschillende stappen onderneemt zodat je huid alle werkzame stoffen van het gezichtsmasker opneemt. Ontdek onze tips!

1. Maak er een uitgebreid verwenmoment van

Neem lekker je tijd en maak er meteen een uitgebreid verwenmomentje van. Laat een heerlijk warm bad lopen en gebruik een zijdezacht badschuim of je favoriete badolie. Leg je telefoon aan de kant en zet je favoriete muziek aan op de achtergrond. Even helemaal niets doen en genieten!

2. Reinig goed je huid

Het is belangrijk dat je je huid goed reinigt voordat je aan de slag gaat met een gezichtsmasker. Mylènes Cleansing Foam reinigt de huid in alle zachtheid en verwijdert efficiënt make-upresten en onzuiverheden. Open daarna je poriën door een washandje in heet water te dompelen en op je gezicht te leggen. Door je poriën te openen voordat je je masker aanbrengt zal je huid de werkzame stoffen beter kunnen opnemen.

3. Mask it!

Nadien is het tijd voor je gezichtsmasker! Voelt je huid een beetje droog aan? Kies dan voor Mylènes Moisturizing Face Mask. Heb je eerder last van puistjes, mee-eters en huiduitslag ten gevolge van het dragen van je mondmasker? Gebruik dan eerder een diep reinigend masker. Breng aan met propere handen of gebruik een zachte kwast. Extra tip: snijd twee dunne schijfjes komkommer en leg deze zachtjes op je ogen. Dit zal helpen om te ontspannen en de zwelling rond je ogen te verminderen terwijl je masker intrekt.

Moisturizing Face Mask
Moisturizing Face Mask
4,8 sterren
(10)
Vanaf € 20,95
Bekijk product
Bath Oil
The Original
Bath Oil
5 sterren
(8)
Vanaf € 25,95
Bekijk product

4. Laat lang genoeg zitten

Laat het masker goed inwerken. Ga ondertussen lekker in de zetel zitten of in bad liggen, zet je favoriete serie of muziek op en neem de tijd om je te ontspannen! Om ervoor te zorgen dat je huid alle ingrediënten goed opneemt raden we je aan om het masker zo’n 10 tot 15 minuten te laten zitten. Als je het er eerder afhaalt, krijg je hoogstwaarschijnlijk niet het gewenste resultaat.

Gezichtsmaskers zijn goed voor je huid. Door deze stappen wekelijks te herhalen krijgt je huid een gezonde glans en kan je weer zelfverzekerd op pad!

Lees ook

Jouw stappenplan naar een stralende huid

Jouw stappenplan naar een stralende huid

Een goede huidverzorgingsroutine is belangrijk, meer nog, het is essentieel voor een gelukkige en gezonde huid die straalt. Wij helpen je graag om alle stappen in de goede volgorde aan te brengen.

Lees meer Lees meer
Kerststress voorkomen? Zó doe je dat!

Kerststress voorkomen? Zó doe je dat!

De kerstdagen zijn voor veel mensen ook de meest stressvolle dagen van het jaar. Hoe kom je nu de feestdagen zo ontspannen mogelijk door? Mylène geeft tips!

Lees meer Lees meer
Cadeautips: ideeën en inspiratie voor de Mylène-lover

Cadeautips: ideeën en inspiratie voor de Mylène-lover

Laat je inspireren door onze cadeautips en verras de Mylène-lover in je leven met één van onze cadeaus onder de boom.

Lees meer Lees meer

Reacties

Dit blogartikel heeft nog geen reacties