Terug naar overzicht

Geef jezelf en je (tele)werkplek wat Mylène!

Geef jezelf en je (tele)werkplek wat Mylène!
Anna
1/03/2021
0 Reacties

In een periode waarin veel mensen thuis aan het werk zijn, vonden wij het hoog tijd om wat tips te geven hoe jij het telewerken zo aangenaam mogelijk kan maken. Geef jezelf en je (tele)werkplek wat Mylène en start iedere werkdag vol goede moed!

1. Zorg voor een persoonlijke toets en een lekker geurtje

Op kantoor heb je je werkplek misschien wel wat versierd met foto’s, kaartjes of andere leuke items. Dus waarom zou je dat dan thuis ook niet doen? Door je telewerkplek op te leuken met een persoonlijke toets en een heerlijk geurtje stimuleer je je creativiteit, lift je je gemoedstoestand en vliegt je werkdag zo voorbij! Plaats de Room Sticks Hammam op je bureau en maak er een gezellig hoekje van!

2. SOS koude voeten

Doordat je een lange tijd stilzit tijdens het werken heb je waarschijnlijk wel eens last van koude voeten. Gebruik het ultrazachte Tout Doux dekentje Camel met speciale kussenzak om je voeten lekker op te warmen terwijl je aan je bureau zit. Zijn je voeten weer helemaal opgewarmd? Vorm het om tot een leuk sierkussentje of drapeer het over je stoel.

3. Zoom call chic

Stel je voor: je bent rustig aan het werken en plots wordt er een videocall ingepland binnen 10 minuten. Help, je hebt je nog niet opgemaakt! Geen nood! Met deze make-up essentials zie jij er in een handomdraai videocall-proof uit!

STAP 1: Concealer

Door de camera bij videocalls zijn oneffenheden zoals roodheden en donkere kringen wat meer zichtbaar. Breng een klein beetje concealer aan en verdoezel deze kleine oneffenheden. Zo ziet je huid er snel mooi en egaal uit.

STAP 2: Blush

Tijdens het videobellen wordt je huidskleur soms wat flets en kan je er nogal bleek uitzien. Geef je gezicht weer wat meer kleur dankzij de Velvet Blush Stick Coral. Deze Blush Stick is heel erg handig in gebruik en heeft een crèmige textuur waardoor het makkelijk is om aan te brengen met je vingers! Breng al deppend aan op de appeltjes van je wangen, je lippen en op de arcadeboog van je ogen. Op die manier geef je wat meer diepte aan je ogen en creëer je een frisse, opgewekte uitstraling.

STAP 3: Mascara

Mascara is een must! Breng nog snel een laagje aan van de Volume Explosion Mascara zodat je ogen wat meer opvallen.

Ziezo! Nu ben je helemaal klaar voor je virtuele meeting. Succes!

Room Sticks
Hammam
Room Sticks
5 sterren
(1)
Vanaf € 26,99
Bekijk product
Mascara Volume Explosion Black
Mascara Volume Explosion Black
5 sterren
(2)
Vanaf € 14,99
Bekijk product
Velvet Blush Coral
Velvet Blush Coral
Vanaf € 11,99
Bekijk product
Concealer
Concealer
Vanaf € 15,99
Bekijk product

Tags

Make-up

Lees ook

De beste well-aging dagcrème op maat van jouw gelaat

De beste well-aging dagcrème op maat van jouw gelaat

Hou je huid gezond op élke leeftijd: Mylènes well-aging dagcrèmes spelen actief in op de specifieke behoeften van jouw huidleeftijd!

Lees meer Lees meer
5 tips voor de perfecte gezichtsreiniging

5 tips voor de perfecte gezichtsreiniging

Ben jij lief voor je huid? We weten allemaal dat voldoende hydrateren en insmeren tegen de zon belangrijk is. Met het juiste product kom je al een heel eind. Wij helpen je alvast op weg met deze 5 tips!

Lees meer Lees meer
5 extraatjes om je huid mee te verwennen

5 extraatjes om je huid mee te verwennen

Neem er een lekker glaasje rosé of een dampende kop thee bij en maak je keuze uit volgende beauty treatments om jezelf thuis mee te verwennen.

Lees meer Lees meer

Reacties

Dit blogartikel heeft nog geen reacties