Terug naar overzicht

Mylène maakt haar gastvrouwen blij met een dubbele verdienste in mei!

Mylène maakt haar gastvrouwen blij met een dubbele verdienste in mei!
Annelies
3/05/2021
0 Reacties

Mylène maakt haar gastvrouwen blij met een DUBBELE BELONING in mei! 🤩 Bezorg familie & vriendinnen hun favoriete Mylène-producten en profiteer van €8 extra geschenk per schijf van €100 omzet 🎉 Contacteer snel je consulente of zoek een consulente bij jou in de buurt!

Wil je graag eens een Mylène Moment organiseren? Vind een consulent(e) in jouw buurt en maak hier hier een afspraak!

Word gastvrouw bij Mylène

Onze gastvrouwen/-heren verrassen hun vriend(inn)en en organiseren een virtueel of live Mylène Moment. Tijdens zo’n Mylene Moment maak je kennis met (nieuwe) producten, onder het genot van een lekker drankje en in goed gezelschap, hetzij achter je computer, hetzij bij de gastvrouw/-heer thuis. De gastvrouw/-heer verwennen we graag nog wat extra, want na afloop kies jij jouw favoriete Mylène-producten ter waarde van 8% van het totaal verkochte bedrag op je Mylène Moment! Dus hoe meer er verkocht wordt tijdens jouw Moment, hoe groter het bedrag dat je kan spenderen aan gratis Mylène-producten.

BOEK VIRTUEEL MYLÈNE MOMENT

Mylène maakt haar gastvrouwen blij met een DUBBELE VERDIENSTE in mei 2021!

T/m 28 mei 2021 leggen we onze gastvrouwen graag extra in de watten en verdubbelen hun beloning! Ontvang nu bovenop de gebruikelijke 8% op de partyverkoop een webshopvoucher van € 8 per schijf van € 100.

Veelgestelde vragen

“Kunnen er momenteel, tijdens de pandemie, nog wel Mylène Moments georganiseerd worden?”

Helaas kunnen we even geen grote Mylène Moments organiseren, maar niet getreurd! Naast onze beperkte live Moments, stellen we je graag nog andere manieren voor om onze producten veilig te ontdekken en uit te proberen. Boek een virtueel Mylène Moment en klets gezellig online bij met je vriend(inn)en terwijl je bijleert over onze (nieuwe) producten mét persoonlijk en professioneel advies.

Ben jij actief op social media? Vraag je consulent(e) om jou en je vriend(inn)en toe te voegen aan een online groepje via WhatsApp of Facebook, en ontdek alle nieuwe productlanceringen op een toffe en veilige manier! Jouw consulent(e) stelt ook graag een leuke Try & Go-box voor je samen, zodat jij toch de gelegenheid krijgt om onze producten zelf uit te testen! De Try & Go-box is tijdelijk beschikbaar bij jouw consulent(e). Wees er dus snel bij!

Tot binnenkort?

*Actie geldig op alle gerealiseerde partyverkoop en t/m 28 mei 23:59 uur. Je ontvangt de dubbele productbeloning na afloop van de maand in de vorm van een digitale cadeauvoucher voor de webshop. Per schijf van 100 euro gerealiseerde omzet, ontvang je 8 euro. De cadeaubon wordt verstuurd naar het emailadres dat je bij bestellen op geeft.

Tags

Homeparty

Lees ook

De beste zonnecrème: vóór, tijdens en na het zonnen

De beste zonnecrème: vóór, tijdens en na het zonnen

Kan jij ook niet genoeg krijgen van dat heerlijke, warme zonnetje? Haal het beste uit de eerste zonnestralen door je niet alleen tijdens, maar ook voor én na het zonnen in te smeren met de juiste producten.

Lees meer Lees meer
In 3 stappen naar een zomerse glow

In 3 stappen naar een zomerse glow

Ben je nog niet helemaal klaar om te shinen of ben je nog onderhevig aan de naweeën van het grillige voorjaar? Deze beauty-items zullen je gegarandeerd op weg helpen om je face & body te laten stralen alsof je net terug bent van vakantie!

Lees meer Lees meer
Snel bruin worden? Zo doe je dat correct én veilig!

Snel bruin worden? Zo doe je dat correct én veilig!

Droom jij ook al van cocktails, bikini’s en lekker zonnebaden? Volg onze tips en ontdek hoe jij gezond en veilig aan je zonmarathon kan beginnen. Tijd om zorgeloos te genieten van een stralende huid!

Lees meer Lees meer

Reacties

Dit blogartikel heeft nog geen reacties