Terug naar overzicht

Doe jij met ons mee? Stralen doen we samen!

Doe jij met ons mee? Stralen doen we samen!
Annelies
3/03/2021
0 Reacties

Ben jij fan van Mylène en mag iedereen dat weten? Zou je ook graag eens een Mylène Moment organiseren? Of wil je gratis producten ontvangen om uit te proberen? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Word Ambassador of gastvrouw/-heer en geniet van allerlei voordelen! Schrijf je deze maand nog in en verdubbel je beloning! Wat je ook verkiest: bij Mylène zetten we onze vertegenwoordigers graag in de bloemetjes, want stralen doen we samen!

“Wat is het verschil tussen een gastvrouw/-heer en een Ambassador?"

Ambassador

Welkom, wat leuk dat je mee op de Mylène-trein wil stappen! Als Ambassador deel je door ons klaargemaakte posts op social media in ruil voor een productvergoeding van 8% op alle aankopen die verricht worden via jouw gedeelde posts. Een win-winsituatie dus! Daarnaast ontvang je tips en inspiratie afgestemd op jouw persoonlijke behoeften én geniet je van speciale aanbiedingen exclusief voor Ambassadors.

WORD AMBASSADOR

Gastvrouw/-heer

Onze gastvrouwen/-heren daarentegen verrassen hun vriend(inn)en en organiseren een virtueel of live Mylène Moment. Tijdens zo’n Mylene Moment maak je kennis met (nieuwe) producten, onder het genot van een lekker drankje en in goed gezelschap, hetzij achter je computer, hetzij bij de gastvrouw/-heer thuis. De gastvrouw/-heer verwennen we graag nog wat extra, want na afloop kies jij jouw favoriete Mylène-producten ter waarde van 8% van het totaal verkochte bedrag op je Mylène Moment! Dus hoe meer er verkocht wordt tijdens jouw Moment, hoe groter het bedrag dat je kan spenderen aan gratis Mylène-producten.

BOEK VIRTUEEL MYLÈNE MOMENT

Uiteraard kan je ook beide combineren en zowel gastvrouw/-heer als Ambassador zijn. Zo ontvang je nóg meer gratis producten!

Heb je trouwens al gehoord van onze nieuwe actie?

T/m 28 maart 2021 leggen we onze gastvrouwen/-heren en Ambassadors graag extra in de watten en verdubbelen hun beloning! Ontvang nu bovenop de gebruikelijke 8% op de partyverkoop of op de verkoop via de Ambassadorlink een webshopvoucher van € 8 per schijf van € 100.

“Kunnen er momenteel, tijdens de pandemie, nog wel Mylène Moments georganiseerd worden?”

Helaas kunnen we even geen grote Mylène Moments organiseren, maar niet getreurd! Naast onze beperkte live Moments, stellen we je graag nog andere manieren voor om onze producten veilig te ontdekken en uit te proberen. Boek een virtueel Mylène Moment en klets gezellig online bij met je vriend(inn)en terwijl je bijleert over onze (nieuwe) producten mét persoonlijk en professioneel advies.

Ben jij actief op social media? Vraag je consulent(e) om jou en je vriend(inn)en toe te voegen aan een online groepje via WhatsApp of Facebook, en ontdek alle nieuwe productlanceringen op een toffe en veilige manier! Jouw consulent(e) stelt ook graag een leuke Try & Go-box voor je samen, zodat jij toch de gelegenheid krijgt om onze producten zelf uit te testen! De Try & Go-box is tijdelijk beschikbaar bij jouw consulent(e). Wees er dus snel bij!

“Hoe kan ik me inschrijven als gastvrouw/-heer of Ambassador?”

Begint het bij jou al te kriebelen om met ons mee te stralen? Klik dan hier om je in te schrijven voor ons Ambassador Programma! Wil je graag eens een Mylène Moment organiseren? Vind een consulent(e) in jouw buurt en maak hier hier een afspraak!

Tot binnenkort?

*Actie geldig op alle gerealiseerde partyverkoop en ambassador verkoop t/m 28 maart 23:59 uur. Je dient ambassador te zijn op hetzelfde emailadres waarmee je als gastvrouw staat geregistreerd om beide omzetten mee te laten tellen. Je ontvangt de dubbele productbeloning voor de ambassador verkoop niet zoals gebruikelijk als rewards in jouw winkelmandje, maar middels een cadeauvoucher. Per schijf van 100 euro gerealiseerde omzet (Gastvrouw + ambassador) ontvang je begin april via mail de cadeauvoucher.

Tags

Homeparty

Lees ook

Spring is in the (h)air!

Spring is in the (h)air!

Geef je haar een welverdiende oppepper na de winter en ga snel weer stralend de deur uit. Dankzij deze essentials creëer je meer volume en veerkracht en lijkt het alsof je nét van de kapper terugkomt.

Lees meer Lees meer
Maak je benen lente-proof!

Maak je benen lente-proof!

Na een lange winter is er best wel wat werk aan de winkel, maar dankzij dit eenvoudige stappenplan is het voortaan élke dag leg day! Doe jij met ons mee?

Lees meer Lees meer
Verwelkom de lente met een manicure at home!

Verwelkom de lente met een manicure at home!

Hou jij ook van mooie, verzorgde nagels? Wij ook! Bereid je voor op de komst van de lente met een frisse manicure en fleur je look op met een elegant of vrolijk kleurtje op je nagels!

Lees meer Lees meer

Reacties

Dit blogartikel heeft nog geen reacties