Face (Mask) it: dit zijn de beste gezichtsmaskers!

Face (Mask) it: dit zijn de beste gezichtsmaskers!
Barbara
30/01/2020
0 Reacties

Droomt niet iedereen van een mooie, egale huid en stralende teint? En liefst eentje zonder oneffenheden, rimpeltjes, plekjes of andere storende blikvangers als het even kan. Helaas, we hebben allemaal wel onze specifieke huidproblemen. Gelukkig kunnen we onze mindere kantjes makkelijk verdoezelen met de juiste make-up, zoals we ook onze troeven in de verf kunnen zetten dankzij talloze beauty-toppers. Maar écht stralen, dat begint bij een correcte gelaatsverzorging en –reiniging. Eén keer per week een masker aanbrengen is geen overbodige luxe om een gezond velletje te bekomen. Mylène zet de beste gezichtsmaskers en hun functies voor je op een rij!

Nourishing Face Mask: voedt intens

Soms heeft je huid een extra duwtje in de rug nodig. Denk maar aan die kille winterperiodes, waarin de kou soms rechtstreeks in je huid lijkt te snijden. Maar ook tijdens de zomer kan de huid zodanig droog worden door de warmte, te veel airco in de auto of op kantoor,… dat ze zelfs onaangenaam trekkerig begint aan te voelen. Als ze echt heel erg droog aanvoelt, ga dan voor het Nourishing Face Mask van Mylène. Zoals de naam zegt, bevat dit masker veel voedende componenten zoals karitéboter en nertsolie: deze activa zijn ideaal om je uitgedroogde huid de extra nodige nutriënten te bezorgen. Je ziet het onmiddellijk aan de weldadige structuur van de crème: net een romig zacht ijsje dat je op je gelaat aanbrengt!

Cleansing Face Mask: reinigt diep

Ken je dat: nog geen uur geleden heb je je gelaat gereinigd, maar wanneer je in de spiegelt kijkt glimt je gezicht helemaal? Of je T-zone lijkt een vette glans over zich te hebben? Je huid zal op die plaats(en) meer talg produceren, met een vet aanzicht en aanvoelen als resultaat. Ook onzuiverheden zoals puistjes of mee-eters doen zich hierbij vaak voor. Als je je hierin herkent, maak dan kennis met Mylènes Cleansing Face Mask: een diep reinigend en verzorgend kleimasker dat alle onzuiverheden van het gelaat absorbeert, de poriën vernauwt en de korrel van de huid verfijnt. Het is dan ook een absolute aanrader voor de gemengde tot vette huid en zeer doeltreffend voor de reiniging van de T-zone. In de formule van dit product werd kaolien en een matterend poeder toegevoegd om het overtollige talg (vet) te absorberen en het glimmende effect te neutraliseren.

Moisturizing Face Mask: verzacht & hydrateert

Voelt je huid een beetje droog aan en heb je hier en daar wat schrale vlekjes in het gelaat? Kies dan Mylènes Moisturizing Face MaskDit gezichtsmasker met gelstructuur bevat een aantal componenten die naast hydraterende ook verzachtende eigenschappen hebben en je bijgevolg die extra boost geven die je huid nodig heeft tijdens koude, droogte en airco. In de formule zit o.a. hyaluronzuur, een grote molecule die reeds aanwezig is in het bindweefsel van de dermis en uitzonderlijke waterbindende eigenschappen heeft. Ook glycerine en de natuurlijke, plantaardige component Biosacharride Gum-1 ondersteunen de huid in haar vermogen om vocht vast te houden en zorgen voor een onmiddellijke en verlengde hydratatie. Wie trouwens nog net dat ietsje meer hydraterende ingrediënten nodig heeft, kan dit masker perfect als een soort day of overnight mask aanbrengen onder zijn/haar dag- of nachtcrème.

Weet je na deze omschrijving nog niet goed wat nu het beste gezichtsmasker voor jou is? Aarzel dan niet om professioneel advies in te winnen. Tijdens een homeparty of workshop kunnen onze Beauty-experts jou en je vriendinnen alles over de huid en haar specifieke behoeftes vertellen en geven zij met plezier persoonlijk advies op maat. Zo ben jij er zeker van dat je een product gebruikt dat aangepast is aan jouw huidtype en huidconditie!


Aanbevolen producten

{% for product in products %}
{{ product.name }}
{{ product.collection }}
{{product.name}}
{% for star in product.rating_stars %} {% if star == "full" %}
{% endif %} {% if star == "half" %}
{% endif %} {% if star == "empty" %}
{% endif %} {% endfor %}
({{product.review_count}})
Vanaf € {{product.price | money_eu}}
Shop nu
{% endfor %}

Lees ook

Maak je terras zomerklaar!

Nu het lekker weer is wordt het tijd om je terras zomerklaar te maken. Met deze tips & tricks kan je in no time chillen in de zon.

Lees meer Lees meer

In je crazy seventies met een stevige en stralende huid? Het kan!

Ook op je 70e kan jij met een natuurlijke mooie huid voor de dag komen. Met de juiste gezichtsverzorging blijf je stralen!

Lees meer Lees meer

Allesbehalve overgewaardeerd: calcium revitaliseert!

Mylènes Aurage Activ Lift 60+ is een gelaatscrème verrijkt met calcium wat de vitaliteit van je huid boost en de huidbarrière van de rijpere huid versterkt.

Lees meer Lees meer

Reacties

Dit blogartikel heeft nog geen reacties