Terug naar overzicht

In je crazy seventies met een stevige en stralende huid? Het kan!

In je crazy seventies met een stevige en stralende huid? Het kan!
Barbara
21/02/2020
0 Reacties
In je crazy seventies met een stevige en stralende huid? Het kan!

Al zeven voordeuren op je naam? Wow, jij bent volledig vintage, stoer en nog steeds klaar om het leven met beide handen aan te grijpen. Op je 70ste heb je ongetwijfeld al heel wat watertjes doorzwommen. Ook je huid moet dan tegen een stootje kunnen.

Mylène vindt het belangrijk dat jij op elke leeftijd kan genieten van een natuurlijk mooie en gezonde huid, die er op haar best uitziet en goed aanvoelt. In de levensfase van rond de 70 jaar kies je daarom het best voor gelaatscrèmes die je huid beschermen, voeden en herstellen en zo zorgen voor een gezond en stralend well-agingproces. De nieuwe gelaatscrème in de Aurage-collectie laat je huid ook op je 70ste stralen

70? Hoe houd jij nu je huid gezond?

We kunnen er bij Mylène niet genoeg op hameren: voor een stralende en gezonde huid zijn aangepaste gelaatsverzorging aan het type en de leeftijd van je huid essentieel.

prefection

Wanneer je de zeventig nadert wordt het door het natuurlijke verouderingsproces van de huid nog belangrijker om specifieke gelaatscrèmes te smeren. Je huid heeft immers al heel wat te verduren gekregen: een leven doorspekt met de nodige portie stress, vervuiling, vermoeidheid, … Al deze factoren laten hun sporen na op de huid.

WELL-AGING GAMMA 70+

Het huidverouderingsproces ontleed

Allemaal goed en wel, maar wat zorgt er nu precies voor dat je huid verandert en evolueert? Onze huid wordt beïnvloed door zowel externe als interne factoren. Erfelijkheid bepaalt in grote mate hoe snel de tekenen van huidveroudering zich manifesteren en ook onze biologische leeftijd brengt uiteraard enkele onvermijdelijke veranderingen met zich mee.

Eerst en vooral beïnvloedt een verminderde oestrogeenaanmaak na de menopauze de structuur van je huid. Dat zorgt ervoor dat je huid dunner wordt. Een gelaatscrème voor een huid van rond de 50 biedt dan soelaas. Daarnaast zorgt een slechtere doorbloeding ervoor dat er minder voedingsstoffen en zuurstof naar het huidoppervlak getransporteerd worden met een doffe huid tot gevolg. Tot slot krijgen we te maken met een droge huid en meer rimpels en wallen doordat de talg- en zweetklieren minder actief zijn.

gezonde huid

Het grootste deel van het huidverouderingsproces is echter te wijten aan externe factoren. En die kunnen we gelukkig zelf positief beïnvloeden. Onze levensstijl heeft zijn uitwerking op de huid: roken, overmatig alcoholgebruik, veel stress, ongezonde voeding en een verkeerde en/of gebrekkige huidverzorging zorgen voor een vroegtijdig verouderen van de huid. Daarnaast bepaalt ook de omgeving waarin we vertoeven hoe onze huid eruit ziet: klimaat, luchtvervuiling en uv-straling van de zon werken in op de huid. Lees hier alles over de invloed van uv-stralen op de huid.

gezonde huid

Een natuurlijk mooie en gezonde huid? Jazeker!

Vanaf je 70ste loont het dus zeker de moeite te investeren in anti-aging en aangepaste en gezonde producten voor de huid. Een huid van rond de 70 wordt immers gekenmerkt door een tragere huidregeneratie, waardoor de huid dunner wordt en elasticiteit en soepelheid meer en meer verliest. Ook wordt de huid droger en krijgt ze te maken met diepere rimpels en wallen, doordat het natuurlijk vermogen van de huid om lipiden aan te maken afneemt. Daarnaast laten ouderdomsvlekjes zich steeds vaker zien en neemt de gevoeligheid van de huid voor uv-straling steeds meer toe.

multi-70

Met de juiste verzorging en specifieke gelaatscrèmes kunnen jij en je huid voornoemde spelbrekers de baas. De Aurage Multi Perfection 70+ bevat alle componenten van de Aurage Hydra Lift 30+, de Cell Booster 40+, de Actif Lift 50+ en de Calcium Expert 60+. Om aan de bijkomende vraag van een sterk well-aging liftend effect te voldoen, werd aan de Aurage Multi Perfection 70+ damastroosextract toegevoegd. Dit plantaardig ingrediënt zorgt voor een natuurlijke lift en een sprankelende teint. Deze weldadige dagcrème voorkomt een grauwe, vermoeide look en wallen en zorgt voor een mooie en harmonieuze uitstraling. Gebruik deze dagcrème in combinatie met de Aurage Night Repair Plus voor je gaat slapen voor een optimaal effect.

multi-70

Bij Mylène spreken we trouwens liever over well-aging dan anti-aging. Lees hier waarom!

Aanbevolen producten

{% for product in products %}
{{ product.name }}
{{ product.collection }}
{{ product.name }}
{{ product.rating }} sterren
({{ product.review_count }})
Vanaf € {{ product.price | money_eu }} € {{ product.ab_price | money_eu }}
Shop nu
{% endfor %}

Lees ook

7 onnodige, maar leuke weetjes over het huishouden

7 onnodige, maar leuke weetjes over het huishouden

Genoeg huishoudelijke karweitjes om je zomer mee te vullen. Mylène zet 7 onnodige, maar leuke weetjes op een rij waardoor je huishouden snel gedaan is en jij nog veel tijd over houdt om te genieten van de zon.

Lees meer Lees meer
De 10 beste schoonmaaktips van Mylène-lovers

De 10 beste schoonmaaktips van Mylène-lovers

Mylène vroeg haar klanten om de beste huishoudtips en deelt deze nu met jou. Het huishouden was nog nooit zo makkelijk.

Lees meer Lees meer
Mylènes bestsellers: deze moet je in huis hebben!

Mylènes bestsellers: deze moet je in huis hebben!

An oldy but a goldy! Heb jij ook zo van die beautyproducten waar je gewoon niet zonder kan? Wij verklappen jou onze vijf bestsellers die je in huis moet hebben.

Lees meer Lees meer

Reacties

Dit blogartikel heeft nog geen reacties