Terug naar overzicht

30 jaar in zicht? Wapen je huid tegen uv A-, IR- & blauw licht!

30 jaar in zicht? Wapen je huid tegen uv A-, IR- & blauw licht!
Barbara
20/02/2020
0 Reacties
30+

Natúúrlijk bestaan er 101 tips en tricks om met make-up rimpels, kringen en wallen weg te werken. Met de juiste foundation en concealer camoufleer je met het grootste gemak elk schoonheidsfoutje in je gezicht. Toch bestaat de echte oplossing eruit preventief op te treden tegen huidveroudering, zeker rond je ogen. Met deze drie producten werk jij rimpels, kringen en wallen weg zónder make-up.

Superheld tegen schadelijk licht gezocht – en gevonden!

UV straling

30 jaar worden is voor velen onder ons al een behoorlijke stap; plots behoor je niet meer tot de ‘jeugd’, en voel je je in één klap ‘oud’. Die eerste fijne lijntjes die je in de spiegel opmerkt, helpen uiteraard niet meteen om je beter te voelen. Waar ze vandaan komen?

Niet enkel door het natuurlijke verouderingsproces van je huid en haar veelvuldige blootstelling aan de zon: ook allerlei externe factoren zoals luchtvervuiling, warme kantoorruimtes, airco en blauw licht van elektronische apparatuur en LED-verlichting spelen hier een belangrijke rol. Deze schadelijke omstandigheden veroorzaken niet alleen (hyper)pigmentatie, verlies van stevigheid, elasticiteit en weerstand, maar ook veel oxidatieve stress in de huid.

well-aging 30+

Mylènes Aurage Hydra Lift 30+ wapent je tegen bovenstaande tekenen van huidveroudering. Deze anti-aging gelaatscrème zorgt voor een lichte versteviging en gaat droogtelijntjes tegen.

WELL-AGING GAMMA 30+

Bovendien bevat deze gezichtsverzorging een zogenaamde superantioxidant: een combinatie van tarafruitextract en zonnebloemextract die bescherming biedt tegen uv A-, IR- (infrarood) en blauw licht van smartphones, tablets, laptops en andere schermen. En het is vooral dat blauwe licht waarvoor we moeten oppassen: het blauw licht dat vrijkomt door technologie is dan wel minder intens dan het blauwe licht afkomstig van de zon, maar door de korte golflengte en hoge energie is ze in staat om veel dieper in de huid door te dringen. Reken maar eens uit hoeveel uur per dag dat jij achter een scherm (van je computer, gsm, tv, …) doorbrengt… Exact: kennismaken met deze superheld tegen schadelijk licht is dus zeker geen overbodige luxe!

Hello, hydration!

cell booster

Ken je trouwens dat gevoel dat je een droge mond hebt en zo’n grote dorst hebt dat je wel een zee aan water zou kunnen drinken? Een duidelijk signaal van je lichaam dat je te weinig vocht binnenkrijgt en mogelijk uitgedroogd geraakt als je niet snel actie onderneemt. Ook je huid kan droog aanvoelen in bepaalde periodes van het jaar; eveneens een teken dat je lichaam een tekort aan vocht heeft. Voldoende hydrateren via de juiste voeding en genoeg drinken helpen je al een hele stap vooruit. Maar weet dat je huid vanaf je 30ste levensjaar het ook uit zichzelf moeilijk krijgt om gehydrateerd te blijven. Daarom voegde Mylène in haar Aurage Hydra Lift 30+ ook een speciaal ingrediënt toe, AquaxylTM.

cell booster

Dit actief controleert de vochtcirculatie en -reserves in je huid en zorgt vervolgens voor een onmiddellijke en langdurige hydratatie. Een ware dorstlesser voor je huid, die jou op een preventieve manier helpt zo lang mogelijk je jeugdige uitstraling te bewaren.

Is tram 4 in zicht? Ook dan heeft Mylène een well-aging gelaatscrème op maat van jouw specifieke huidbehoeften, nl. de Cell Booster 40+. Zo bieden we voor elke leeftijd een aangepaste gezichtsverzorging aan. Ontdek dus ook snel de Actif Lift 50+, Calcium Expert 60+ en Multi Perfection 70+

Weet je trouwens waarom we tegenwoordig steeds vaker over well-aging spreken en veel minder over anti-aging? Je leest er hier alles over!

Aanbevolen producten

{% for product in products %}
{{ product.name }}
{{ product.collection }}
{{product.name}}
{% for star in product.rating_stars %} {% if star == "full" %}
{% endif %} {% if star == "half" %}
{% endif %} {% if star == "empty" %}
{% endif %} {% endfor %}
({{product.review_count}})
Vanaf € {{product.price | money_eu}}
Shop nu
{% endfor %}

Lees ook

Maak je terras zomerklaar!

Nu het lekker weer is wordt het tijd om je terras zomerklaar te maken. Met deze tips & tricks kan je in no time chillen in de zon.

Lees meer Lees meer

In je crazy seventies met een stevige en stralende huid? Het kan!

Ook op je 70e kan jij met een natuurlijke mooie huid voor de dag komen. Met de juiste gezichtsverzorging blijf je stralen!

Lees meer Lees meer

Allesbehalve overgewaardeerd: calcium revitaliseert!

Mylènes Aurage Activ Lift 60+ is een gelaatscrème verrijkt met calcium wat de vitaliteit van je huid boost en de huidbarrière van de rijpere huid versterkt.

Lees meer Lees meer

Reacties

Dit blogartikel heeft nog geen reacties