Terug naar overzicht

Allesbehalve overgewaardeerd: calcium revitaliseert!

Allesbehalve overgewaardeerd: calcium revitaliseert!
Barbara
21/02/2020
0 Reacties
60+

De leeftijd van 60 jaar bereikt? Deze fase in je leven gaat opnieuw gepaard met veranderingen in je huid. Ze verliest haar vitaliteit, is droog, gevoelig, minder soepel en rimpels, lijntjes en wallen worden zichtbaarder. Verzorg je huid daarom met een revitaliserende, rijke well-agingcrème. Tik, tak: tijd voor een beauty touch!

Boost je huid

Wanneer je de leeftijd van 60 jaar bereikt, wordt de huid steeds dunner en worden de tekenen van huidveroudering zichtbaarder. Ouder worden maakt nu eenmaal deel uit van het leven maar het is iets moois dat gevierd moet worden. Er goed uitzien op elke leeftijd: daar draait het om. Mylène ontwikkelde daarom een well-agingcollectie met producten die beantwoorden aan de noden van jouw huid.

WELL-AGING 60+

Mylènes dagcrème Aurage Calcium Expert 60+ bevat alle nodige ingrediënten om je veranderende huid de vereiste aandacht te bieden. Naast alle bestanddelen van Aurages Actif Lift 50+ bevat het de extra toegevoegde stof calcium welke tal van voordelen biedt.

WELL-AGING GAMMA 60+

WELL-AGING 60+
60+

Calcium is een belangrijk mineraal. Mineralen zijn noodzakelijke stoffen die je zelf niet kan aanmaken. Calcium is een essentieel mineraal wat betekent dat het nodig is voor het functioneren van je lichaam. Daarnaast draagt het bij aan het behoud van sterke botten. Het wordt meestal via voeding opgenomen.

Naarmate je ouder wordt, is de opname van calcium via voeding moeilijker. Daarom is het belangrijk dat deze stof wordt opgenomen door middel van een crème bijvoorbeeld.

Calcium is belangrijk voor de vitaliteit van de huid en geeft haar als het ware een boost. Tevens versterkt het de huidbarrière van de rijpere huid die – naarmate je leeftijd stijgt – steeds dunner wordt. De crème bevat ook soja-isoflavonen: deze stimuleren de productie van collageen en elastine en zorgen voor een dikkere en stevigere huid en een vermindering van rimpels en lijntjes.

CALCIUM

Daarnaast bevat de crème een collageenbooster die de aanmaak van collageen stimuleert. Bye bye kraaienpootjes! Het actief lifting complex van de crème verzacht lijntjes en beschermt elastine. Verder heeft men er aan gedacht het ingrediënt AquaxylTM toe te voegen. Want welke leeftijd je ook hebt, hydratatie van de huid is enorm belangrijk. AquaxylTM zorgt voor een langdurige hydratatie en controleert de vochtcirculatie en -reserves in je huid. Calcium Expert 60+ bevat tevens superantioxidanten: een combinatie van tarafruitextract en zonnebloemextract die bescherming biedt tegen uv A-, IR- en blauw licht van smartphones, tablets, laptops en andere schermen, waaraan de huid veelvuldig wordt blootgesteld.

CALCIUM

Deze ingrediënten treden bijgevolg preventief op in de bescherming van onze huid en voorkomen dat uv A-, IR- en blauw licht schade veroorzaakt aan onze huid. Verder schaden omstandigheden zoals verwarming, airconditioning en pollutie onze huid nog meer. Een goede gelaatsverzorgingscrème, aangepast aan jouw leeftijd, is dus geen overbodige luxe.

Vitaliteit troef

Bij Mylène streven we er naar producten aan te bieden die de perfecte aanvulling en ondersteuning vormen voor vrouwen die gaan voor een eerlijke en realistische schoonheid. Een gezonde en stabiele huid voor iedereen is onze prioriteit. Op weg naar de 70? Ook dan heeft je huid nood aan een aangepaste gezichtsverzorging. Ontdek Aurages Multi Perfection 70+, een rijke en weldadige well-agingcrème voor een mooie, harmonieuze uitstraling.

Lees zeker deze blog als je meer wil weten over onze well-agingcollectie. Is je honger nog niet gestild? Boek dan een Mylène-homeparty: onze Beauty-consulenten kunnen je er alles haarfijn over uitleggen.

Aanbevolen producten

{% for product in products %}
{{ product.name }}
{{ product.collection }}
{{ product.name }}
{{ product.rating }} sterren
({{ product.review_count }})
Vanaf € {{ product.price | money_eu }} € {{ product.ab_price | money_eu }}
Shop nu
{% endfor %}

Lees ook

7 onnodige, maar leuke weetjes over het huishouden

7 onnodige, maar leuke weetjes over het huishouden

Genoeg huishoudelijke karweitjes om je zomer mee te vullen. Mylène zet 7 onnodige, maar leuke weetjes op een rij waardoor je huishouden snel gedaan is en jij nog veel tijd over houdt om te genieten van de zon.

Lees meer Lees meer
De 10 beste schoonmaaktips van Mylène-lovers

De 10 beste schoonmaaktips van Mylène-lovers

Mylène vroeg haar klanten om de beste huishoudtips en deelt deze nu met jou. Het huishouden was nog nooit zo makkelijk.

Lees meer Lees meer
Mylènes bestsellers: deze moet je in huis hebben!

Mylènes bestsellers: deze moet je in huis hebben!

An oldy but a goldy! Heb jij ook zo van die beautyproducten waar je gewoon niet zonder kan? Wij verklappen jou onze vijf bestsellers die je in huis moet hebben.

Lees meer Lees meer

Reacties

Dit blogartikel heeft nog geen reacties