Terug naar overzicht

De ongekende kracht van soja voor je huid

De ongekende kracht van soja voor je huid
Barbara
21/02/2020
0 Reacties
50+

De menopauze verandert je leven drastisch. Schommelende hormonen zorgen vaak voor twijfels: over je job, je partner, je uiterlijk, … Vooral over dat laatste kan je je plots heel onzeker voelen. Je huid verandert en wordt kwetsbaarder en aanzienlijk dunner en droger. Rimpels en lijntjes worden dieper. Mylène wil je er op elke leeftijd stralend laten uitzien en beantwoorden aan de noden van je huid. Daarom biedt ze de ultieme gezichtsverzorging gericht op de ondersteuning van jouw well-agingproces.

Super soja

soja

Wanneer je de leeftijd van 50 jaar bereikt, verliest de huid haar stevigheid en wordt ze dunner. Je merkt lijntjes, rimpels en wallen op. Bovendien wordt je huid elke dag blootgesteld aan schadelijke omstandigheden zoals verwarming, airconditioning en pollutie. Een goede gelaatsverzorgingscrème, aangepast aan jouw leeftijd, is dus geen overbodige luxe.

WELL-AGING 50+

Mylènes Aurage Actif Lift 50+ wapent je tegen bovenstaande ouderdomskwaaltjes. De crème bevat soja-isoflavonen. Isoflavonen hebben krachtige, heilzame eigenschappen en spelen een belangrijke rol in de beperking van sommige onaangename bijwerkingen eigen aan de menopauze, zoals bijvoorbeeld opvliegers. Vrouwen in de menopauze worden aangeraden om producten te eten die soja bevatten.

WELL-AGING GAMMA 50+

WELL-AGING 50+

In voeding vind je isoflavonen terug in droge groenten zoals kikkererwten en linzen maar ook in komijn, salie en zoethout. De koploper van alle voedingscategorieën is soja. Soja bevat liefst honderdmaal meer isoflavonen dan kikkererwten. Wanneer we over soja spreken, gaat het uiteraard niet over de bekende sojascheuten die je in de wok klaarmaakt, wel over bereidingen op basis van sojagranen zoals tofoe, sojamelk, enz.

Naast een opname uit voeding kan je soja-isoflavonen ook halen uit crèmes. Zoals Mylènes Aurage Activ Lift 50+. Isoflavonen verminderen rimpels en lijntjes. Bovendien stimuleren ze de collageen- en elastineproductie. Zo zorgen ze voor een stevigere en dikkere huid.

activ lift

Daarnaast bevat de crème een collageenbooster die de aanmaak van collageen stimuleert. Zeg maar vaarwel tegen kraaienpootjes! Zoals de naam van het product al doet vermoeden, heeft het een actief lifting complex waardoor lijntjes verzacht worden en elastine beschermt wordt. Daarnaast is er bij de ontwikkeling van de crème aan gedacht om het ingrediënt AquaxylTM toe te voegen. Welke leeftijd je ook hebt, hydratatie van de huid is altijd van enorm belang. Dit intensief hydraterend actief controleert de vochtcirculatie en -reserves in je huid en zorgt voor een langdurige hydratatie. Activ Lift 50+ is een zeer veelzijdige gelaatscrème.

cell booster

Naast alle bovengenoemde ingrediënten bevat het product superantioxidanten: een combinatie van tarafruitextract en zonnebloemextract die bescherming biedt tegen uv A-, IR- en blauw licht van smartphones, tablets, laptops en andere schermen. Deze ingrediënten treden dus preventief op in de bescherming van onze huid en voorkomen dat uv A-, IR- en blauw licht schade veroorzaakt aan onze huid. Ontdek snel alle 50 shades van Mylènes Aurage Activ Lift.

50 is the new 20!

Hoe veel twijfels je ook over je huid hebt: ouder worden hoort er nu eenmaal bij. Maar zoals je dat gewend bent van Mylène doe jij aan well-aging in stijl. We willen namelijk gaan voor een realistische en eerlijke schoonheid en tijdloze elegantie. De ingrediënten van de Activ Lift 50+ hebben verstrakkende eigenschappen en hydrateren intensief. Mylène zorgt ervoor dat je elegant ouder wordt, in harmonie met je leeftijd zodat je op je 50ste terug sprankelt en straalt, net zoals toen je 20 was!

60ste verjaardag in zicht? Ontdek dan zeker Aurages Calcium Expert 60+, een rijke, revitaliserende dagcrème voor een gezonde beauty touch. Naast haar specifieke dagcrèmes biedt Mylène ook Night Repair Plus aan: dé ideale nachtverzorging dankzij het celvernieuwende actief ReproageTM.

Benieuwd naar meer info over onze well-agingcollectie? Onze Beauty-consulenten vertellen je er alles over tijdens een Mylène-homeparty.

Aanbevolen producten

{% for product in products %}
{{ product.name }}
{{ product.collection }}
{{ product.name }}
{{ product.rating }} sterren
({{ product.review_count }})
Vanaf € {{ product.price | money_eu }} € {{ product.ab_price | money_eu }}
Shop nu
{% endfor %}

Lees ook

7 onnodige, maar leuke weetjes over het huishouden

7 onnodige, maar leuke weetjes over het huishouden

Genoeg huishoudelijke karweitjes om je zomer mee te vullen. Mylène zet 7 onnodige, maar leuke weetjes op een rij waardoor je huishouden snel gedaan is en jij nog veel tijd over houdt om te genieten van de zon.

Lees meer Lees meer
De 10 beste schoonmaaktips van Mylène-lovers

De 10 beste schoonmaaktips van Mylène-lovers

Mylène vroeg haar klanten om de beste huishoudtips en deelt deze nu met jou. Het huishouden was nog nooit zo makkelijk.

Lees meer Lees meer
Mylènes bestsellers: deze moet je in huis hebben!

Mylènes bestsellers: deze moet je in huis hebben!

An oldy but a goldy! Heb jij ook zo van die beautyproducten waar je gewoon niet zonder kan? Wij verklappen jou onze vijf bestsellers die je in huis moet hebben.

Lees meer Lees meer

Reacties

Dit blogartikel heeft nog geen reacties