Gratis levering vanaf €50. Lees meer
Veilig betalen.
Ontvang Club-voordelen. Ontdek
NL
Win een luxe-barbecue of themaworkshop

Win een luxe-barbecue of themaworkshop

De zomer is in aantocht. Dat betekent maar één ding: BBQ-time! Hoog tijd dus voor een upgrade van je barbecue(talenten). Maak kans op een Canadese Broil King of een leuke BBQ-themaworkshop.

Let's get grilling

Let's get grilling

Kijk jij ook al uit naar de start van het barbecueseizoen? Lange zomeravonden met vrienden, muziek en natuurlijk lekker eten en drinken. Zorg ervoor dat je vieze BBQ-rooster niet letterlijk roet in je eten gooit dankzij deze huis-, tuin- en keukentips:

lees meer

Mylène BBQ musthaves

Kitchen Clean

Je BBQ-rooster snel stralend schoon krijgen zodat je op tijd klaar bent voor de volgende editie? Kitchen Clean klaart de klus. Voor je het weet sta je opnieuw kippenboutjes te grillen.

shop

Cocoon Plaid

Naar binnen als het frisser wordt? Niets van! Mylènes Cocoon plaid houdt je lekker warm, tot laat op de avond. Deze knusse, lichtgrijze plaid is het toppunt van gezelligheid. Cocoonen maar! 

shop

Floor Cleaner Soda

Maak je terras zomerklaar met de Floor Cleaner Soda. Groene aanslag verwijderen op je buitenvloeren zonder uren te schrobben. Dan rest jou enkel nog een datum te prikken voor je barbecuefestijn! 

shop

Barbecue-wedstrijd

U moet ingelogd zijn om dit formulier in te dienen. Als u bent ingelogd en toch niets kunt plaatsen, moet u ervoor zorgen dat "Do Not Track" is uitgeschakeld in uw browserinstellingen.
Aanspreking*

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Algemene voorwaarden & het Privacybeleid.