Gratis levering vanaf €50. Lees meer
Veilig betalen.
Ontvang Club-voordelen. Ontdek
NL

Mylène-homeparty

Een Mylène-homeparty: dat wordt een avond vol fun, tips, persoonlijk advies en kwaliteitsproducten die jij en je vriend(inn)en gratis kunnen uittesten!

 

  

Ontdek onze homeparty's

Ik heb de leukste job van de wereld!

Zelf je uren bepalen. Je eigen baas zijn. Klinkt dit als muziek in je oren? Dan is een job als Mylène-consulente misschien wel iets voor jou ...

 

 

Lees meer

Shop till you drop!

Het is zover: Mylène is in the air! Vanaf nu kan je de wondere wereld van Mylène niet alleen online ontdekken, maar ook naar hartenlust shoppen. Online Beauty, Home, Style & Health.

 

Shop

Gratis levering vanaf €50. Lees meer
Veilig betalen
Ontvang Club-voordelen. Ontdek

Beauty from within:

Mylène-voedingssupplementen

 

Naast verzorgende cosmeticaproducten lanceert Mylène nu ook voedingssupplementen: extra vitaminen, mineralen en plantenextracten die je uiterlijke schoonheid en gezondheid van binnenuit ondersteunen.

 

Benieuwd naar het wat, hoe en waarom?

lees meer

MAAK KENNIS MET ONZE INSPIRERENDE CATALOGI EN ENJOY-MAGAZINE

Catalogus Beauty

Blader door onze Beauty-brochure en ontdek de laatste Mylène-producten: van de shampoo die volume brengt in je snit tot make-up die je uitstraling een boost geeft!

 

BEAUTY catalogus

Catalogus Home

Blader door onze Home-brochure en ontdek de laatste Mylène-producten: van Room Sticks die je doen wegdromen tot comfy nachtkleding voor het hele gezin!

 

HOME catalogus

Magazine Enjoy

Blader door ons Enjoy-magazine en ontdek de laatste Mylène-producten: van Eye Shadow Crayons in zachte tinten tot het Isabella-nachtkleedje om bij weg te dromen.

 

Magazine Enjoy