Gratis levering vanaf €50. Lees meer
Veilig betalen.
Ontvang Club-voordelen. Ontdek
NL
 Mylène-homeparty

Mylène-homeparty

Een Mylène-homeparty: dat wordt een avond vol fun, tips, persoonlijk advies en kwaliteitsproducten die jij en je vriend(inn)en gratis kunnen uittesten!

 

  

Ontdek onze homeparty's

Ik heb de leukste job van de wereld!

Ik heb de leukste job van de wereld!

Zelf je uren bepalen. Je eigen baas zijn. Klinkt dit als muziek in je oren? Dan is een job als Mylène-consulente misschien wel iets voor jou ...

 

 

Lees meer

Mylène Style

Mylène Style

Laat je inspireren door onze nieuwste Style-accessoires. Combineer je outfit met de Mylène-sjaals, werk af met een schitterend juweel naar keuze en neem je spullen mee in één van onze prachtige handtassen.

 

Lees meer

Gratis levering vanaf €50. Lees meer
Veilig betalen
Ontvang Club-voordelen. Ontdek

Winter must haves

 

Knetterende haardvuren, dampende chocolademelk, gezellige avondjes in de sofa, … De koude winterperiode verplicht ons om het thuis wat gezelliger te maken en onszelf extra in de watten te leggen. Ben ook jij klaar om lekker te cocoonen en jezelf te trakteren op een portie pure verwennerij? Deze coole must haves kunnen we alvast warm aanbevelen!

lees meer

MAAK KENNIS MET ONZE INSPIRERENDE CATALOGI EN STYLE-MAGAZINE

Catalogus Beauty

Catalogus Beauty

Blader door onze Beauty-brochure en ontdek de laatste Mylène-producten: van de shampoo die volume brengt in je snit tot make-up die je uitstraling een boost geeft!

 

BEAUTY catalogus Next
Catalogus Home

Catalogus Home

Blader door onze Home-brochure en ontdek de laatste Mylène-producten: van Room Sticks die je doen wegdromen tot comfy nachtkleding voor het hele gezin!

 

HOME catalogus Next
Magazine Enjoy

Magazine Enjoy

Blader door ons Enjoy-magazine en ontdek de laatste Mylène-producten: van Eye Shadow Crayons in zachte tinten tot het Isabella-nachtkleedje om bij weg te dromen.

 

Magazine Enjoy Next
;